Kriptolar:
30392
Bitcoin:
$61.946
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 3.64
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.946
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

İzleyin: Bu 9 Web3, Meme ve Metaverse Coin Fırladı!

Piyasa son yedi günde toparlanamadı. Aksine – daha fazla kayıp gördü. Mevcut haliyle, Bitcoin fiyatının art arda 9. haftalık düşüş gerçekleştirmesi bekleniyor. Bu sırada metaverse, meme ve web3 coin alanında yükselişler yaşandı. İşte son 24 saatte en çok değer kazananlar…

5 metaverse ve web3 coin yükseldi

Öncelikle metaverse coin projelerinin fiyat hareketlerine bakıldığında, yüzde 9’un üzerinde değer kazanan üç altcoin bulunuyor. Öncelikle GameX (GMX), yüzde 9.6 oranında değer kazandı. Ardından gelen StarSharks SEA (SEA) yüzde 9.4 yükseldi. Son olarak da Benzene (BZN) yüzde 9.2’lik artış yaşadı.

Web3 coin’ler arasında ise yalnızca CUDOS (CUDOS) ve DODO (DODO) değer kazandı. Merkeziyetsiz bir bilgi işlem ağına güç sağlayan CUDOS yüzde 11.59 yükseldi. Benzersiz proaktif piyasa yapıcı (PMM) algoritması, otomatikleştirilmiş piyasa yapıcılardan (AMM) daha iyi likidite ve fiyat istikrarı sunmayı amaçlayan bir DeFi protokolü ve on chain likidite sağlayıcısı olan DODO ise yüzde 10.51.

Meme coin’ler artış yakaladı

Meme coin’ler arasında ise özellikle bir altcoin, yüzde 250’nin üzerinde artışıyla dikkat çekti. Shiba Fantom (SHIBA) yüzde 281.8 oranında değer kazandı. Ardından gelen Shibavax (SHIBX) yüzde 15.2, YetiCoin (YETIC) ise yüzde 14.1 yükseldi. Son olarak Kuma Inu (KUMA), yüzde 11.5 değer kazandı.

Piyasada son durum nedir?

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin için bir ilki işaret edecek bir olay yaşanıyor. BTC’nin fiyatı art arda 9. hafta olması muhtemel görünen süre boyunca düşmeye devam ediyor. İşlerin ters yöne dönebileceği birkaç saat daha var, ancak son birkaç güne bakılırsa, yükseliş daha az olası bir senaryo gibi görünüyor. Bu yazının yazıldığı sırada, piyasa değer ile en büyük kripto para birimi olan BTC’nin fiyatı, günlük bazda yüzde 0,6 arttı, ancak haftalık bazda yüzde 1.3 düşüşle 29.000 dolar civarında işlem görüyor. Piyasayı parçalayan, yatay hareketler ve yavaş düşüşlerle dolu yedi gün geride kaldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir