Kriptolar:
32937
Bitcoin:
$95.336
% 2.13
BTC Dominasyonu:
%57.7
% 0.64
Piyasa Değeri:
$3.34 T
% 0.30
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 95.336
BTC Dominasyonu:
% 57.7
Piyasa Değeri:
$3.34 T

İşte İzlenecek En İyi 5 Süper Bilgisayar Altcoin’i!

Merkezi olmayan süper bilgisayarlar, diğer avantajların yanı sıra çok çeşitli işlem gücü, sürekli çalışma süresi ve finansal teşviklerle çözümler sunar. Çoğu zaman insanların, şirketlerin ve hatta akademik kurumların, süper bilgisayarlar da dahil olmak üzere önemli altyapı yatırımları yapmadan artan bilgi işlem kapasitesini kullanmaları zordur. Bu makalede, bu alanda çözüm sağlayan önümüzdeki günlerde talep görebilecek en iyi süper bilgisayar altcoin projelerine bakalım.

2022 için en iyi süper bilgisayar altcoin projeleri

iExec RLC (RLC)

iEx.ec, Blockchain teknolojisini kullanan uygulamalara çeşitli avantajlarla erişim sağlamaktır. Ethereum tabanlı akıllı sözleşmeler sayesinde, yüksek performanslı bilgi işlem hizmetleri sunan cloud altyapısı oluşturulabilir. Masaüstü alanında, iExec, INRIA ve CNRS araştırma enstitülerinde oluşturulan çeşitli araştırma teknolojilerinden yararlanır.

iExec, İnternet’in bir sonraki adımını oluşturmaya odaklanır. Büyük veri ve AI ekosistemlerini, sağlık hizmetlerini, işlemeyi ve fintech’i destekler. Bu, akıllı bir sözleşmeden çıktıktan sonra Web2 altyapısı tarafından verilen bilgilere erişimin güvenli olduğunu garanti eder. iExec RLC Bittrex, Uniswap V2, Binance, Upbit, vb. borsalarda işlemlere açık.

Render Token (RNDR)

RNDR, GPU cloud oluşturmayı demokratikleştirme vizyonuyla merkezi olmayan GPU tabanlı oluşturma sağlayıcısıdır. Render Network, kullanıcıların animasyonlar, video ve daha fazlası gibi GPU yoğun projeleri oluşturma yeteneğini içerir. Render Network, verimli, geniş çapta ölçeklenebilirdir.

Kullanıcılar, pahalı grafik kartları satın almak yerine, Render Network için bir görev oluşturturlar. Kripto olarak ücret ödeyebilirler. Aynı zamanda, projelerini mevcut olan herhangi bir çözümden çok daha hızlı ve daha ucuz hale getirebilirler.

RNDR, dağıtılmış GPU oluşturma ağı nedeniyle bir süper bilgisayar altcoin projesi olarak tanımlanmaktadır. Ağ hala nispeten erken aşamalarında olsa da, şu an kayıtlar açık. RNDR Poloniex, Phemex, MEXC, Gemini, Coinbase gibi büyük borsalarda listelenmektedir.

Golem (GNT)

Golem Network, ihtiyaç duyan kişilere yedekli bilgi işlem gücü sağlamanın yeni bir merkezsiz yöntemidir. Kullanıcıların eşit olarak katılabilecekleri ve basit alt görevlere ayırabilecekleri P2P ağ kurar. Golem’de hiçbir kullanıcı diğer bir kullanıcıdan daha fazla veya daha az önemli değildir. Ayrıca merkezi bir otorite yoktur.

Golem’in platformu çok çeşitli kullanıcılara hizmet vermektedir. GNT şu anda Binance, Bitget, OKX, DigiFinex ve KuCoin gibi borsalarda listelenmektedir.

Storj (STORJ)

Storj, diğer cloud depolama ağlarından çeşitli şekillerde öne çıkıyor. Depolama odaklı altcoin projesi, klasik cloud depolama çözümlerinin aksine, binlerce ayrı bilgisayardan oluşan bir ağ üzerinde çalışır. Fazladan birkaç terabaytlık alanı olan herkes, Tardigrade’i yükleyerek platforma bir node olarak katılım sağlar. Ağın verimliliği nedeniyle, diğer depolama hizmetlerine kıyasla önemli ölçüde ekonomiktir.

Storj ayrıca, açık kaynaklı bir cloud depolama sistemi olarak adlandırılmaktadır. Özünde, kullanıcı verilerini merkezi olmayan bir node ağında barındırır. Platform, barındırılan verileri de güvence altına almak için son teknoloji şifreleme kullanır. STORJ şu anda Binance, Bybit, Bitget, OKX ve MEXC’de işlemlere açık.

Chainlink (LINK)

Chainlink, küresel olarak birbirine bağlı akıllı sözleşmelere olanak tanıyor. Merkezi olmayan bir oracle ağı olan Chainlink, Blockchain ağlarına dışarıdan bilgi sağlar. Bu yeteneğin ismi olan oracle, akıllı sözleşmeler adına, güveni en aza indirilmiş off chain bilgi işlemin yepyeni bir sınıfını da yürütebilir.

Oracle bilgi işlem, kontrollü Web 2.0 ile merkezsiz Blockchain bilgi işlemi arasında ortada yer alır. LINK token şu anda Binance, Bybit, Bitget, OKX ve MEXC gibi büyük borsalarda işlem görüyor. Az bilinen Blockchain projeleri için Coinmuhendisi.com rehberimize göz atabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir