Kriptolar:
30352
Bitcoin:
$61.101
% 4.92
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 1.13
Korku & Açgözlülük:
55 / 100
Bitcoin:
$ 61.101
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Hong Kong’lu Yetkililerden Kripto Para Açıklaması Geldi

Hong Kong’un Yeni Kripto Borsa Lisansları Tartışma Yarattı

Hong Kong Hazine Bakanı ve Finansal Hizmetler ve Hazine Bürosu Direktörü, kripto paralar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

14 Haziran’da düzenlenen “Hong Kong Fırsatları” başlıklı söyleşi etkinliğinde konuşan Hong Kong Finansal Hizmetler ve Hazine Bürosu Direktörü Paul Hui, Hong Kong’un hem küresel hem de Çin avantajlarına sahip benzersiz bir konumda olduğuna vurgu yaptı. Hui, “Hong Kong, küresel ve Çin avantajlarına sahip tek şehirdir,” dedi.

Hui, Hong Kong’un çevreci finans, aile ofisleri ve kripto varlıklar gibi stratejik alanlara odaklandığını belirtti. Bu odaklanmanın, dünyanın dört bir yanındaki yatırımcıların Hong Kong’un gelişim alanlarını daha iyi anlamalarına yardımcı olmayı amaçladığını söyledi.

Hong Kong Hazine Bakanı Paul Chan, küresel belirsizliklerin arttığı bu dönemde Hong Kong’un “vazgeçilmez bir rol” oynadığını belirtti. Chan, şehrin çevreci finans, aile ofisleri ve kripto varlıklara stratejik olarak odaklanmasının, denizaşırı yatırımları çekme çabalarının bir parçası olduğunu vurguladı.

Hong Kong’un denizaşırı yatırımları nasıl çekmesi gerektiği sorulduğunda Hui, “Etkili bir hükümet ile verimli bir piyasayı birleştirmemiz gerekiyor. Bu temelde, dünyanın dört bir yanından yatırımcıların Hong Kong’un hangi alanlara odaklanması gerektiğini ve fırsatların nerede olduğunu bilmelerini sağlamak için stratejik olarak belirli alanlara odaklanmalıyız,” dedi.

Yetkililere göre bu stratejik odaklanma, Hong Kong’u çevreci finans, aile ofisleri ve sanal varlıklar için önde gelen bir merkez olarak konumlandıracak ve küresel yatırımcılara cazip fırsatlar sunacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Hong Kong’lu Yetkililerden Kripto Para Açıklaması Geldi” te bir düşünce

  1. Pingback: Trump ve Biden Arasındaki Kripto Savaşı Kızışıyor! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir