Kriptolar:
30352
Bitcoin:
$60.360
% 5.85
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 1.13
Korku & Açgözlülük:
55 / 100
Bitcoin:
$ 60.360
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Hedge Fonu Kurucusu Quinn Thompson, Altcoin’lerin Geleceğine Dair Tahminlerde Bulundu

Bu Altcoinler İçin Asya’dan Müjde Gelebilir

Kripto para hedge fonu Lekker Capital’in kurucusu Quinn Thompson, altcoinlerin geleceği hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Thompson, kripto piyasasının büyük bir likidasyon dalgasının eşiğinde olduğu konusunda uyarıda bulundu.

Thompson, piyasadaki kaldıraç ve açık pozisyonların yüksek seviyelerde seyrettiği bir ortamda, büyük kripto paralarda bile geri sıçrama kabiliyetinin azaldığını gözlemlediğini belirtti. Bu gözlemler, onun likidasyon dalgası uyarısının temelini oluşturuyor.

Bitcoin spot ETF’lerinin piyasaya sürülmesinin kripto piyasasının yapısını kökten değiştirdiğini belirten Thompson, önceki boğa piyasalarında sermayenin Bitcoin ve Ethereum’dan daha küçük kripto paralara aktığını, ancak mevcut durumda manzaranın dramatik bir şekilde değiştiğini ifade etti. ETF’ler aracılığıyla Bitcoin’e maruz kalan yatırımcıların artık aracı kurum hesaplarından altcoin ya da Bitcoin dışındaki kripto paraları satın almakta zorlandığını belirtti.

Thompson, önümüzdeki bir ila iki yıl içinde aylık yaklaşık 3 milyar dolarlık altcoin arzı enflasyonunu destekleyecek talep eksikliği olduğunu açıkladı. Analist, borsada bazı hisse senetlerinin iyi performans gösterirken diğerlerinin düşüşe geçmesi gibi, kripto piyasasında da benzer bir dağılımın yaşanacağını öngörüyor ve bu dağılımın azalmak yerine artmaya devam edeceğini belirtiyor.

ETF girişlerinin azalması ve risk fonlarının kripto varlıklarını satarak sermaye artırmasıyla ilgili endişelerini dile getiren Thompson, traderların talebi ölçmek için kullandığı stablecoin arzının da bir platoya ulaştığını söyledi. “Tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırmaya yönelik sayısız girişime rağmen, Bitcoin gücünü toplayamadı,” diyen Thompson, talepteki durgunluğun altcoinleri özellikle sert bir şekilde etkileyeceğini öngörüyor.

Thompson’a göre, birçok kripto projesi token kilitlerini açarak proje ekiplerine ve yatırımcılarına daha önce satışları engellenen coin’lere erişim sağlayacak. Yeni alıcıların bu durumu hafifletmesi pek olası görünmüyor. Bu nedenle, önemli token arzı kilitlerinin açılması ve risk sermayedarlarının satış baskısı kombinasyonu, çoğu token için büyük bir baskı yaratacak.

Thompson, “Henüz panik yok, ancak bunun değişmesini bekliyorum,” diyerek sözlerini tamamladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir