Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.797
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.797
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Hashed Ventures, Abu Dabi’de Hub71 ile Ortaklık Kuruyor

Hashed

Seul merkezli kripto girişim sermayesi şirketi Hashed Ventures, Abu Dabi’nin küresel teknoloji ekosistemi Hub71 ile yeni bir işbirliği yoluyla Abu Dabi’deki varlığını artırıyor, Bloomberg bildiriyor.

Hashed Ventures CEO’su Simon Kim, Bloomberg’e verdiği demeçte, şirketin Abu Dabi’de yerel bir ofis kurmayı ve şehirde fon toplamayı düşündüğünü söyledi.

Özellikle fintech ve blockchain alanlarında, girişim sermayesi, Koreli girişimcilere Birleşik Arap Emirlikleri pazarına girmeleri konusunda yardımcı olmayı amaçlıyor. Kim, Hashed’in, değeri 1 milyar doları aşan Güney Koreli işletmelerle Abu Dabi pazarına giriş yapmaya başladığını söyledi.

İlginizi Çekebilir: Julian Assange Masraflarını Bitcoin Bağışıyla Karşıladı

Abu Dabi’nin inovasyon kuluçka merkezi Hub71, gerekli kaynaklar, potansiyel yatırımcılara ve ortaklara erişim ve yerel düzenleyici uyum desteği sağlayarak şirketlerin büyümesini destekliyor.

Kim, Güney Kore’deki nüfus azalması gibi yerel işletmelerin büyümesini sınırlayan faktörler nedeniyle, Güney Kore’deki girişimlerin artık yurtdışına açılması gerektiğini söyledi. Binance ve Coinbase gibi büyük firmalar da BAE’nin kripto endüstrisi için net kurallar sağlama çabalarını fark etmiş durumda.

2017 yılında kurulan Güney Koreli kripto girişim sermayesi, başarısız TerraUSD stablecoin, dYdX, kazandıran oyun Axie Infinity ve Bored Ape’in geliştiricisi Yuga Labs gibi Web3’ün en tanınmış projelerine yatırım yaptı.

Rapora göre, San Francisco ve Singapur’da faaliyet gösteren Hashed, küresel varlığını genişletmeye devam edecek

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir