Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$58.917
% 3.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 58.917
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Güney Koreli Dev Borsa Binance Destekli Altcoin’i Listeliyor

Bithumb, Bonk ve ZetaChain'i Listeliyor!

Güney Kore’nin en büyük ikinci kripto para borsası Bithumb, Binance’in Launchpool projesi olarak piyasaya sürülen altcoin XAI’yi (XAI) listeleyecek.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) işlem hacimlerinin altcoin hacimlerinin gerisinde kaldığı Güney Kore’nin dev borsası Bithumb’dan Binance destekli altcoin XAI (XAI) için listeleme haberi geldi.

Bithumb’ın 5 Haziran tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruya göre XAI, TSİ bugün saat 12.00’de listelenecek.

Borsa tarafından yapılan açıklamada, XAI yatırma işlemlerinin sadece Arbitrum ağı için açık olacağı belirtildi. Bithumb ayrıca başka ağlardan transfer yapılmaması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

XAI’nin Güney Kore Wonu (KRW) paritesinde işleme açılacağı ifade edilirken, söz konusu listeleme işleminin ardından yatırımcılar XAI/KRW işlem çiftinde alım-satım yapabilecek.

CoinGecko verilerine göre XAI, Bithumb tarafından gelen listeleme duyurusu ile birlikte 0,868 dolardan %11 artışla 0,963 dolara erişti. XAI, yazım esnasında bir miktar düzelmeye paralel olarak 0,936 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Güney Koreli Dev Borsa Binance Destekli Altcoin’i Listeliyor” te bir düşünce

  1. Pingback: Binance, Yeni Launchpool projesi IO.NET'i Tanıttı: Staking ve Farming Başlıyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir