Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.145
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.145
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Güney Kore’de İktidar Partisi Spot Bitcoin ETF Seçim Vaadini Geri Çekti!

Güney Kore’nin kripto para birimine ilişkin siyasi manzarası, iktidardaki Halkın Gücü Partisi’nin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) yasallaştırılması da dahil olmak üzere, gevşetilmiş düzenlemeleri savunma planlarını geri çekmesiyle yeni bir sürece girdi.

Bu haber, Şubat ayında partinin kripto vergi düzenlemelerini erteleyecek, yerel kurumların spot Bitcoin ETF’leri başlatmasına izin verecek ve hatta doğrudan kripto para birimi yatırımını mümkün kılacak kampanya vaatleri hazırladığını öne süren ilk raporların ardından geldi.

Konu hakkında kaynaklar, partinin tutum değişikliğini, kripto politikalarını hükümet ve mali otoritelerle koordine etmedeki olası zorluklara bağladı.

Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 29 Şubat

İktidar partisi geri adım atarken muhalefetteki Demokrat Parti, spot Bitcoin ETF’lerine destek de dahil olmak üzere yakın zamanda duyurduğu kripto kampanyası vaatlerine bağlı kalmaya devam ediyor. Bu, Demokrat Parti’nin 10 Nisan’da yapılması planlanan genel seçimlerden galip çıkması durumunda, kripto para birimi düzenlemesine ilişkin potansiyel olarak zıt politikalara zemin hazırlıyor.

Bu gelişme, Güney Kore’deki spot Bitcoin ETF’lerinin geleceğini belirsiz bırakıyor. Bir tarafın desteğini geri çekmesiyle birlikte, seçilirse karşı tarafın tutumunun geçerli olup olmayacağı ya da kripto para birimi düzenlemesine yönelik farklı bir yaklaşımın sonuçta benimsenip benimsenmeyeceği henüz bilinmiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version