Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$60.622
% 3.20
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 60.622
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Gemini’den Bitcoin Sponsorluk Atağı: Real Bedford ile 5 Yıllık Anlaşma

Pravjit Tiwana gemini

Kripto borsası Gemini, Real Bedford futbol kulübüyle 5 yıllık bir sponsorluk anlaşması yaptı. Peter McCormack’ın ortak sahibi olduğu kulüp, ödemelerini Bitcoin olarak alacak.

Kripto para borsası Gemini, ünlü podcast “What Bitcoin Did” sunucusu Peter McCormack’ın ortak sahibi olduğu Real Bedford futbol kulübü ile beş yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında kulüp, ödemelerini Bitcoin ile peşin olarak alacak.

Gemini, pazartesi günü yaptığı açıklamada, anlaşmanın kulübün başarısını desteklemeyi ve yerel çocuklar için fırsatlar yaratmayı amaçladığını belirtti. Gemini sözcüsü yaptığı bir açıklamada, bu anlaşmanın, Gemini’nin kurucuları Tyler ve Cameron Winklevoss’un sahibi olduğu Winklevoss Capital tarafından Nisan ayında kulübe yapılan 4,5 milyon dolarlık yatırıma ek olduğunu söyledi. Nisan ayındaki yatırım, Winklevoss ikizlerini McCormack ile birlikte kulübün ortak sahipleri haline getirdi.

Gemini’nin neden yeni bir anlaşma imzaladığı sorulduğunda, sözcü, Gemini’nin kulüp sponsorluğunu 2022’den beri sürdürdüğünü ve Gemini logosunun takım formalarında ve saha içinde yer aldığını belirtti. Bu yeni anlaşmanın, nisan ayındaki yatırımdan ayrı olduğunu vurguladı. Sözcü, kulüple yapılan yeni ve önceki sponsorluk anlaşmalarının değeri hakkında yorum yapmaktan kaçındı ancak Real Bedford’un Gemini’nin tek spor sponsorluğu olduğunu belirtti.

Sony, Japonya’da Kripto Para Borsasını Kurmayı Hedefliyor

Bitcoin Anlaşması

Gemini, Real Bedford futbol kulübünün hazinesini BTC cinsinden tuttuğunu ve beş yıllık anlaşmanın doğrudan bu Bitcoin hazinesine ödeneceğini duyurdu. Kripto borsası, bu hazinenin kulübün tasarruflarını ve yatırımlarını yüksek enflasyona karşı korumada kilit rol oynadığını ve kulübün yeni eğitim merkezini inşa etmesine, Bedford’da yoksul çocuklara yönelik bir gençlik futbol akademisi kurmasına yardımcı olacağını belirtti.

Gemini, Real Bedford’un Bitcoin’i operasyonlarına tamamen entegre ederek oyuncuların ödemelerini kripto para birimi cinsinden alabilmelerini ve taraftarların Bitcoin ile bilet ve ürün satın alabilmelerini sağladığını açıkladı. McCormack, “Bitcoin’i hazinemize entegre ederek %62’lik bir getiri elde ettik, böylece kulübün mali pozisyonunu güçlendirdik ve maliyet tabanımızı son dönemdeki enflasyon artışına karşı koruduk” dedi. Gemini, kulübün Bitcoin hazinesinin büyüklüğünü açıklamayı reddetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir