Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$57.392
% 4.69
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 57.392
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

GALA Coin’e 200 Milyon Dolarlık Hack Şoku

GALA Coin

Kripto yatırımcıları aynı anda hem harika hem de kâbus gibi saatler yaşıyorlar. Piyasada genel olarak iyi bir hava var. Ancak çok beğenilen bir kripto para çift haneli bir artışa hazırlanırken aniden çöktü. Bunun nedeni, bir hack saldırısı sonucu GALA Coin’in 200 milyon dolarını kaybedilmesi.

Blockchain araştırmacıları, Pazartesi günü kimliği belirsiz bir kuruluşun 5 milyar Gala tokenı yarattığını ve daha sonra bunları merkezi olmayan borsa Uniswap’ta sattığını bildirdi.

Zincir üstü hareketler, GALA Coin’in ele geçirildiğini ve 200 milyon dolar değerinde tokenin ETH karşılığında satıldığını belirtiyor. Popüler kripto para $0.048’e yükseldi ve ardından çok hızlı bir şekilde $0.0395’e düştü. Ne korkunç bir zamanlama! Piyasa genelinde ETH ETF onay söylentileriyle yükselirken %8 artan GALA Coin, %7’den fazla düşerek çift haneli bir kayıp gösterdi.

Bu zincir üstü hareketle ilgili olarak ekip henüz mantıklı bir açıklama yapmadı. 200 milyon dolarlık kayıp birçok kaynak tarafından son dakika haberi olarak bildiriliyor. Ekip bunu önümüzdeki birkaç dakika içinde doğrularsa, GALA Coin satışlarının hızlanmasını görebiliriz. Yatırımcıların olası ani düşüşler ve daha büyük kayıplara karşı dikkatli olmaları önerilir.

Not: Bu yazı herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

GALA Coin’e 200 Milyon Dolarlık Hack Şoku” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin 71k Hedefi 260 Milyonluk Likidasyon Yarattı! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir