Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.848
% 2.42
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.848
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Gaimin: Yeni Nesil Oyun Altyapısı

gaimin

Gaimin, Web3, oyun ve dağıtılmış bulut bilişimi alanlarının kesişim noktasında konumlanmış bir Web3 oyun altyapı projesidir. Dünya genelinde 3 milyardan fazla aktif oyuncunun, Web3 oyunlarının heyecan verici yeni dünyasına geçiş yapması beklenirken, Gaimin’in yenilikçi teknoloji çözümleri, projenin Web3 oyunları ve blok zinciri teknolojisinin kitleler tarafından benimsenmesi için önemli bir kapı olmasını sağlar.

Misyon ve Vizyonu

Misyonu, öncü Web3 oyun platformu ve oyun başlatıcısı olmak, yenilikçi yazılım ve çözümler sunarak oyun deneyimini geliştirmek ve kitlelerin Web3’ü benimsemesini sağlamaktır.

Vizyonu, oyun teknolojisini kullanarak, küresel oyun topluluğunun kullanılmayan ve az kullanılan hesaplama kaynaklarını kullanarak güçlü, merkezi olmayan bir süper bilgisayar yaratmaktır ve sürdürülebilir kalıcı bir sosyal etki oluşturmaktır.

Problem: Veri İşleme Gücü Talebi, Arzı Aşıyor

Bilgi işlem gücüne olan talep, işlemci performansındaki ilerlemeden daha hızlı artıyor. Yeni teknolojiler, küresel BT güç tüketimini hızlandırıyor. Veri merkezleri buna ayak uyduramıyor. GPU’lar ve ultra hızlı grafik işlemciler, bu soruna bir çözüm sağlayabilir.

Gaimin: Yeni Nesil Oyun Altyapısı

Çözüm: Kullanılmayan Bilgi İşlem Gücü Arzı

Dünya çapında 1.6 milyar yüksek güçlü GPU’ya sahip PC oyuncusu bulunmaktadır. Bu, dünyadaki en büyük kullanılmamış dağıtılmış hesaplama gücü kaynağını temsil etmektedir.

Gaimin, büyük ölçekli merkezi olmayan veri işleme çözümleri sunabilen bir işlemci güç kaynağı oluşturmak için kullanılabilecek mevcut dağıtılmış işleme gücü kaynağını belirlemiştir. Bu veri işleme kapasitesinin kaynağı, 1.6 milyardan fazla küresel PC oyun topluluğunun hesaplama gücüdür.

Gaimin: Yeni Nesil Oyun Altyapısı

Partnerler

Gaimin, diğer oyun ve Web3 organizasyonları, blok zincirleri, oyun toplulukları, oyunlar, oyun organizasyonları ve Web3 geliştirme alanındaki liderler de dahil olmak üzere aktif olarak işbirlikleri kurmaktadır.

Partners

 

Ekip

Team

Team

$GMRX: Ekosistemin Yerel Kripto Para Birimi

Gaimin’in tokenı GMRX, ekosistem içerisinde kullanılan bir yardımcı tokendir. Oyuncuları hesaplama kaynaklarını gaimin.cloud’a katkıda bulunmaya teşvik etmek için kullanılır ve aynı zamanda oyun içi öğeler satın almak ve Gaimin Gladiators eSports platformuna katılmak için de kullanılır. $GMRX, oyuncular için adil ve şeffaf bir ödül sistemi sağlaması ve şirket için sürdürülebilir bir gelir modeli sağlaması nedeniyle tasarlanmıştır.

GMRX, yerel hizmet tokenidir ve Gaimin ekosisteminin merkezinde yer alır, platformun iç ekonomisini güçlendirir ve kullanıcıların piyasadan dijital oyun varlıkları satın almasına ve oyun deneyimlerini geliştirmesine olanak tanır.

Gaimin kullanıcılarının hesaplama kaynaklarının pasif gelir elde etmelerinden, başarımlardan ve diğer topluluk ödüllerinden elde edilen ödüllerle GMRX token, Gaimin ekonomisini destekler.

Kullanım Alanları

  • Gaimin’ın Web3 oyun platformu ve oyun başlatıcısındaki özelliklere erişim imkanı sunar.
  • Tüm ekosistem işlemlerini destekler.
  • Kullanıcıların hesaplamalı katkılarından satın alma gücünün gaimin.cloud’a iletilmesini sağlar.
  • Yönlendirme ödüllerinin aracılığıyla platform büyümesini teşvik eder.
  • Gaimin pazarında işlem yapabilme olanağı sağlar. (Oyun içi varlıklar, NFT’ler, Metaverse)

Tokenomics

$GMRX Nereden Satın Alınır?

$GMRX token Gate.io, Bybit, KuCoin gibi borsalarda listelidir ve işlem görmektedir.

Eğer hala bu borsalarda hesabınız yoksa, buraya tıklayarak komisyon indirimli kayıt olabilirsiniz!


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version