Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.575
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.575
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

FTX TR, Çekim İşlemlerini Durdurdu

FTX TR, Binance’in FTX’i satın alma sürecinde Türk Lirası çekimlerini geçici olarak durdurduğunu açıkladı.

FTX TR, resmi Twitter hesabı üzerinden, borsanın alım satım işlemlerine izin verdiğini ancak genel merkezin politikasına uygun olarak kripto varlık ve Türk Lirası çekimini geçici olarak askıya aldığını belirten bir açıklama yaptı.

FTX TR, Çekim İşlemlerini Askıya Aldı

FTX TR, Binance’in satın alma sürecinde, genel merkez politikasına uyması amacıyla Türk Lirası çekimini geçici olarak askıya aldı.

Kripto borsası, çekim işlemlerinin durdurulduğunu Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Borsa tarafından yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

“FTX TR, alım satım işlemlerine izin veriyor ancak genel merkezin politikasına uygun olarak kripto varlık ve Türk Lirası çekimini geçici olarak askıya almıştır. Kanun ve yönetmeliklere uygun olarak, kullanıcılarımız tarafından bize emanet edilen Türk Lirası bakiyeleri bankalarımızda bulunmaktadır. Para çekme hizmetlerinin yeniden başlaması hakkında sizi tekrar bilgilendireceğiz.”

FTX TR, ana şirketin Binance tarafından satın alınması durumuyla ilgili olarak çekim işlemlerini durdurmasının ardından, kullanıcılara verebileceği rahatsızlıktan dolayı özür diledi ve anlayışları için teşekkürlerini sundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir