Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.224
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.224
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

FTX Borsası Yeniden Başlatılmayacak!

ftx

Kripto para dünyasında büyük yankı uyandıran FTX borsasının iflas süreci ilginç bir hal aldı. Son gelişmelere göre, FTX’in avukatları, mahkeme duruşmasında borsanın müşterilere olan borçlarını tamamen ödeyeceği yönünde bir beklenti içinde olduklarını belirtti. Bu açıklama, FTX’in iflasının ardından piyasada yaşanan belirsizliğe bir miktar açıklık getirebilir.

Ancak, FTX için işler daha karmaşık bir hal alıyor. Reuters’ın haberine göre, FTX, alıcı bulunamadığı için platformunu yeniden başlatma planlarından vazgeçme kararı aldı. Bu karar, borsanın yeniden faaliyete geçme ihtimalini büyük ölçüde azaltıyor ve kripto para sektöründe daha fazla belirsizliğe yol açıyor.

Haberin yazıldığı sıralarda FTX borsası yerel tokenı olan FTT anlık olarak 2.75$ seviyelerinden işlem görüyor.

ftx

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version