Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$63.353
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 63.353
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Floki Inu Kullanıcılarını Sahte Tokenlara Karşı Uyardı

Floki Inu

Floki Inu memecoin projesi, markasıyla yanlış bir şekilde bağlantılı olan yasadışı tokenleri kullanan sürekli dolandırıcılıklar konusunda tüketicileri ve daha geniş bitcoin topluluğunu uyardı. Solana ve Base blok zincirlerinde ortaya çıkan sahte tokenler yatırımcıları yanıltıyor.

Gerçek Floki Inu Tokenlerini Tanımlama

Sahte tokenler hakkında hayranlarını uyarmak için Floki Inu’nun resmi X hesabı sosyal medyada bir gönderi paylaştı. Yalnızca Ethereum ve BNB Smart Chain ağlarında bulunan Floki Inu (FLOKI) tokenlerinin gerçek olduğunu vurguladı.

Tüketicilerin dolandırıcılıklardan kaçınmasına yardımcı olmak için Floki, Ethereum adresini “0xcf0c122c6b73ff509c693 db761e” ve BNB Smart Chain adresini “0xfb5b838b6cfeedc2873ab27866079” olarak listeledi.

Bu sahte şemaların kurbanı olmamak için, Floki Inu topluluğuna yalnızca resmi kaynaklardan token bilgisi almalarını tavsiye etti.

İlginizi Çekebilir: Animoca Brands 2025’te Halka Açılmayı Düşünüyor

Floki Inu Ekosisteminde Yeni Özellikler ve Genişlemeler

Bu güvenlik risklerine rağmen şirket, ekosisteminin işlevselliğini ve kullanımını geliştirmeye devam ediyor. BNB Chain ana ağında ilginç bir ekleme, FLOKI Ad Hizmeti’dir.

Bu hizmeti kullanan kullanıcılar, .floki uzantısını kullanarak dağıtılmış alan adları kaydettirirler.

Trust Wallet ve PancakeSwap gibi popüler cüzdanlar ve borsalar, hizmetin Space ID mimarisini kullanarak uyumluluğu sağlar.

BNB Chain üzerinde, Floki Inu 417.400’ü aşan kullanıcı sayısına ulaşmıştır. Şirket, kullanıcıların faiz ödemesi oranını seçmelerine olanak tanıyan bir ödül programı başlattı.

Köpek temalı memecoin, Mart ayında 2024 yol haritasını açıklayarak çeşitli gelecek özellikler ve fayda odaklı projeler sundu. Planlar kapsamında kullanıcılar, FLOKI tokenlerini kullanarak banka hesapları oluşturabilir ve finanse edebilir, böylece düzenlenmiş dijital banka hesaplarına erişim sağlar.

Kanada, İspanya, Dominika, Avustralya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne genişleyen plan, Swift ödemeleri ve SEPA IBAN yetenekleri ile dijital banka hesaplarını etkinleştirmek için düzenlenmiş bir fintech şirketi ile ortaklık kurmayı öngörüyor.

Ocak ayında Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC), “Floki Staking Programı” ve “TokenFi Staking Programı” hakkında kamu uyarıları yayınladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir