Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.448
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.448
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Fetch.ai, Ocean Protocol ve SingularityNET’ten Tarihi Birleşme

Fetch.ai, Ocean Protocol ve SingularityNET'ten Tarihi Birleşme

Fetch.ai, Ocean Protocol ve SingularityNET, Yapay Süper Zeka İttifakı’nın (ASI) 13 Haziran 2024’te tamamlanacak olan birleşmesini duyurdu. Birleşme, yapay zeka için merkeziyetsiz bir alternatif oluştururken, büyük teknoloji şirketlerine meydan okuyor. ASI, merkezi olmayan süper zeka yaratma misyonuyla, yapay zeka, blok zinciri ve merkezi olmayan yönetişimi bir araya getirerek, etik ve erişilebilir bir yapay zeka geleceği yaratmayı hedefliyor.


Bu yazı dikkatinizi çekebilir: UniSwap Fee Switch Oylaması Ertelendi


11 Haziran’da $FET, $ASI olarak yeniden adlandırılacak ve kullanıcılar $FET tokenlerini $ASI tokenleriyle takas edebilecek. 13 Haziran’da ise $AGIX ve $OCEAN tokenlerinin geçişi sağlanacak. Denetlenmiş bir token geçiş sözleşmesi, 200.000’den fazla token sahibinin sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasını sağlayacak.

Fetch.ai CEO’su ve ASI Başkanı Humayun Sheikh, bu ittifakın yapay zeka inovasyonunda yeni bir yol açacağını ve büyük teknoloji şirketlerinin kontrol ettiği yapıyı değiştirmede önemli ilerlemeler kaydedebileceklerini belirtti.

Ocean Protocol Kurucusu Bruce Pon ise ASI İttifakı’nın yapay zeka ve veri için web3’ün benimsenmesinde bir dönüm noktası olacağını vurguladı.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Fetch.ai, Ocean Protocol ve SingularityNET’ten Tarihi Birleşme” te bir düşünce

  1. Pingback: Birleşme Arifesindeki Altcoin'de Dikkat Çeken İşlem! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir