Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.468
% 1.83
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.468
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Fetch.AI (FET) Neden Yükseliyor? FET Teknik Analiz!

Fetc.AI (FET) fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Bu Haftanın en önemli makroekonomik verisi hiç şüphesiz Fed toplantı tutanakları olacak. Öte yandan yaşanacak en önemli gelişme ise şimdilik Nvidia’nın bilanço raporu olacak gibi duruyor. Peki bu bizi neden ilgilendiriyor? Çünkü şuan incelemesini yapacağımız FET Coin, AI (yapay zeka) kategorisinde, beklenen Nvidia bilanço raporu ise yapay zeka projelerinde yukarı bir hareket getirebilir. Fetch.ai projesi, merkeziyetsiz makine öğrenimi platformunu çalıştıran bir Ethereum token’ıdır.


Grafik Üzerinde Destek-Direnç Nasıl Belirlendiğini Öğrenmek İçin Buraya Tıklayın.


FET Fetch.AINeden Yükseliyor? FET Teknik Analiz!

Fetch.AI (FET), geçtiğimiz cumartesi gününden itibaren yaklaşık yüzde 40’lık yükseliş ile gözleri üzerine çekmeyi başardı. Son dönemin gözdesi olan yapay zeka coinlerinin öncü isimlerinden olan FET, haftaya yaklaşık yüzde 15’lik yükseliş ile başladı.

FET
, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in de yükselişiyle birlikte, şubat ayından beri takip ettiği düşüş trendini kırarak, yükseliş hareketine başladı. Kırılımıyla birlikte önemli direnç noktası ve aynı zamanda S&R Flip bölgesi olan $0.55-$0.60 bölgesine kadar gelerek, düşüş trendinde bıraktığı likiditeyi toplamış oldu.

Fiyatın önemli bir direnç bölgesine ulaşmış olması ve RSI’da oluşan negatif uyumsuzluktan yola çıkarak bir düzeltme hareketi beklenebileceğini söylemek mümkün. Düzeltmenin ise ilk hedef bölgesi, alt destek olan $0.48 seviyeleri.

Hacim girişi devam ederse ve bulunduğu direnci kırmayı başarabilirse üst direnç bölgesi olan $1 seviyesine kadar bir hareket izlememiz mümkün.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version