Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$62.935
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 62.935
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ethereum Yatırımcıları Dikkat! Vadeli İşlemciler Agresif Satış Yapıyor

Ethereum

CryptoQuant analisti, Ethereum vadeli işlem yatırımcılarının agresif satışlar gerçekleştirdiğini ve bunun ETH fiyatı için düşüş sinyali olabileceğini belirtiyor.

Yarın açıklanacak ABD enflasyon verisi ve FED faiz kararı öncesinde Bitcoin, Ethereum ve altcoin’lerde düşüşler gözlemleniyor. ETH fiyatı 3.530 dolara kadar gerilerken, satış baskısı artmaya devam ediyor.

CryptoQuant analisti, alıcıların satıcılara karşı hareketlerini ölçen “Alıcı Alış Satış Oranı”nın 7 günlük hareketli ortalamasını gösteren bir grafik paylaşarak Ethereum vadeli işlem yatırımcılarının agresif satışlar gerçekleştirdiğini ifade etti.

Dikkatinizi Çekebilir: Bir Kripto Para Platformu Daha Hacklendi!

Grafiğe göre, 1’in üzerindeki değerler alıcı hakimiyetini, 1’in altındaki değerler ise agresif satışı gösteriyor. Şu anda değerin 1’in altında olması, piyasada satıcıların hakim olduğunu ve yatırımcıların çoğunluğunun Ethereum’u spekülatif amaçlarla veya kar elde etmek için agresif bir şekilde sattığını gösteriyor.

Analist, bu durumun ETH fiyatı için düşüş sinyali olduğunu ve vadeli işlem piyasası katılımcılarının davranışlarının takip edilmesi gerektiğini belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir