Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$62.014
% 1.32
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 62.014
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Ethereum ETF’leri Onaylandı, 36 Milyon Dolar Yatırım Geldi

Ethereum

CoinShares analizine göre, 28 Mayıs itibarıyla Ethereum (ETH) yatırım ürünleri, Mart ayından bu yana ilk kez geçen hafta 36 milyon dolarlık giriş kaydetti. Net girişlerdeki artış, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) 19b-4 formlarını onaylaması ve ulusal borsaların spot ETH ETF’lerini listelemesine izin veren önerilen kural değişikliklerini kabul etmesinden kaynaklanıyor.

Kabul haberi, Ethereum’un fiyatının hafta boyunca %30 artmasına neden olarak piyasa değerini 450 milyar dolara yükseltti ve token başına neredeyse 4.000 dolara yaklaştırdı. On haftalık düşüş hareketinin ardından bu şok, umut verici bir değişim sinyali verdi.

İlginizi Çekebilir: JPMorgan, Solana ve Diğer Kripto ETF’leri Hakkında Şüpheli

Artışın muhtemelen onay haberine erken bir tepki olduğunu belirten CoinShares uzmanları, gerçek spot ETH ETF ticaretinin başlamasının hala birkaç hafta uzakta olduğunu ve fiyat yükselişinin devamının henüz bilinmediğini ifade ettiler.

Ethereum ürünlerine yapılan girişler, dijital varlık yatırım ürünleri için üç haftalık bir koşuyla uyumlu hale geldi. Yatırımcılar geçen hafta çeşitli kripto tabanlı araçlara toplam 1,05 milyar dolar net sermaye yükledi.

Ethereum kesinlikle dikkatleri üzerine çekti, ancak yatırımların çoğu ABD Bitcoin (BTC) ETF’lerine gitti. Çoğunlukla BlackRock’un iShares ETF’siyle birlikte bölge, haftalık girişlerin 1,03 milyar dolarını gördü.

Farklı kripto yatırım kanallarına olan artan yatırımcı ilgisi, yıl başından bu yana kümülatif akışların 14,9 milyar dolarlık yeni bir rekor seviyeye ulaşmasına neden oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereum ETF’leri Onaylandı, 36 Milyon Dolar Yatırım Geldi” te bir düşünce

  1. Pingback: JPMorgan: Spot Ether ETF'lerine Talep Düşebilir - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir