Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.778
% 0.24
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.778
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Ethereum ETF Başvuruları 4 Temmuz’da Onaylanabilir

Ethereum ETF

Anonim kaynaklara dayanan Reuters, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum ETF başvurularını 4 Temmuz itibarıyla kabul edebileceğini bildirdi.

Sektör liderleri ve diğer katılımcılar, Reuters’a SEC’in “varlık yöneticileri ve düzenleyiciler arasındaki görüşmelerin son aşamalarına girmesiyle, eterin spot fiyatına bağlı borsa yatırım fonlarını 4 Temmuz itibarıyla onaylayabileceğini” belirtti.

İlginizi Çekebilir: World Chain ve Alchemy: Web3 Geliştiricileri İçin Yeni Ortaklık

Geçici SEC Başkanı Gary Gensler, Salı günü yaptığı açıklamada, Ethereum ETF başlatma sürecinin “sorunsuz ilerlediğini” söyledi. VanEck, aynı gün Ethereum ETF’si için bir Form 8-A kaydederek, ürünün yakında bir borsada işlem görmeye başlayabileceğini ima etti.

4 Temmuz’da başlatılması, Bloomberg’den Kıdemli ETF analisti Eric Balchunas’ın tahminleriyle yakından örtüşüyor.

Geçen ay, SEC sekiz Ethereum ETF’si için 19b-4 formlarını onayladı. Yeni finansal ürünleri tanıtmak isteyen şirketler, ticaret başlamadan önce S-1’lerinin veya kayıt belgelerinin etkili olmasını bekliyor.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir