Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.611
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.611
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Ethereum Ağının Gözdesi Ether.fi Visa İle İşbirliğini Duyurdu

Ethereum Ether.fi

Ethereum tabanlı altcoin Ether.fi (ETHFI), Visa ile işbirliği yaparak kripto destekli bir kredi kartı sunmaya başladı ve bu gelişme sonrası fiyatı hareketlendi. Coindesk’in raporuna göre, bu ortaklık sayesinde Ether.fi, merkezi olmayan finans (DeFi) yatırımlarını günlük harcamalar için kullanılabilir hale getiren Ether.fi Cash adında bir kredi kartı tanıttı. Ether.fi Cash, DeFi yatırımları karşılığında USDC ödünç almayı ve kripto varlıklarla doğrudan ödeme yapmayı sağlayan bir mobil cüzdan ve Visa kredi kartı olarak hizmet verecek.


Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Ethereum ETF’leri Ne Zaman İşlem Görmeye Başlayacak?


Ether.fi’nin kurucusu Mike Silagadze, DeFi’yi günlük hayatta kullanılabilir hale getirme misyonlarını vurgulayarak, “Amacımız, DeFi’yi herkesin kolayca kullanabileceği entegre bir uygulama paketi oluşturmak” dedi. Ayrıca, kullanıcıların yatırımlarını likit varlıklar veya stake karşılığında borç alarak değerlendirebileceklerini ve bu borçlardan elde edilen faizlerle faturalarını otomatik olarak ödeyebileceklerini belirtti. Alternatif olarak, varlıkların doğrudan USDC’ye dönüştürülmesiyle anında ödeme yapılması da mümkün olacak.

Ethereum tabanlı Ether.fi Cash kartı, kullanıcıların DeFi yatırımlarını harcama hesabına dönüştürerek, blockchain’den çıkmadan finansal işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlayacak. Bu yeni ürün, kripto yatırımcılarına harcamalarını kolayca yönetme imkanı sunarken, Ether.fi’nin Visa ile olan ortaklığı kripto dünyasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir