Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$62.666
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 62.666
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Equilibrium Group, Equilibrium Ventures’ı Başlattı

Equilibrium Group, 30 Milyon Dolarlık İlk Fonuyla Equilibrium Ventures'ı Başlattı

Blok zinciri mühendislik şirketi Equilibrium Group, erken aşama yatırımlar için ilk fonunu topladı. Bu sayede girişim sermayesi birimi Equilibrium Ventures’ı resmen başlattı. Firma, bu yeni fon ile blok zinciri alanındaki yatırımlarını genişletmeyi hedefliyor.

Equilibrium Ventures Fund I, 30 milyon Euro toplamayı hedefliyordu. Ancak bu miktarın %20’sine denk gelen 6,5 milyon doları ilk kapanışta toplamayı başardı. Fonun tam kapanışının yıl sonuna kadar gerçekleşmesi bekleniyor. Yatırım ortağı Mika Honkasalo, bu hedefe ulaşmak için kararlı olduklarını belirtti.

Equilibrium Group Geçmişi

Equilibrium Group, 2018 yılında kurulduğundan bu yana Ethereum, Solana ve ZKsync gibi birçok yüksek profilli blok zinciri ağının oluşturulmasında önemli rol oynadı. Şirket, ayrıca Avrupa Birliği tarafından düzenlenen stabilcoin EUROe ve sıfır bilgi geçirmezlik girişimi (zero knowledge-proofing startup) Gevulot gibi projeleri de destekledi.

Ekip ve Ortaklar

Equilibrium Group‘un yatırım ortağı Mika Honkasalo, ParaFi Capital ve The Block‘ta edindiği deneyimlerle ekibe katıldı. Ayrıca Honkasalo, Access Protocol’ün kurucususuydu.

Fonun destekçileri arasında The Sandbox, Mask Network ve Jigeum Capital‘den Sebastien Borget gibi önemli isimler bulunuyor. Destekçiler, Equilibrium Ventures’ın teknik uzmanlık ve geniş ağından faydalanarak, fonun başarısını artırmayı hedefliyorlar.


Bu Yazı Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin Balinaları Fiyat Düşüşü Sırasında 1,38 Milyar Dolar Topladı

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir