Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$57.324
% 5.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 57.324
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

EOS Arzı 2.1 Milyar Token ile Sınırlanacak: Öneri Kabul Edildi

EOS Arzı 2.1 Milyar Token ile Sınırlanacak: Öneri Kabul Edildi

EOS Network Foundation CEO’su Yves La Rose, EOS arzını 2.1 milyar token ile sınırlama önerisinin topluluk tarafından kabul edildiğini açıkladı. Vakıf, fazlalığın %80’ini yakarak sabit bir arz oluşturmayı önerdi ve bu öneri blok üreticilerinin onayını aldı. Önerinin hayata geçmesiyle, toplam EOS arzının yaklaşık %80’i, esas olarak gelecekteki emisyonlardan yakılacak ve böylece 10 milyar yerine 2.1 milyar tokenlık sabit bir arz limiti belirlenecek.

EOS Network Foundation, EOS topluluğunu temsil ediyor ve 2021 yılında Block.one’dan kontrolü devraldı. Vakıf, daha önce bu sabit arzı oluşturmak için çoklu imzalı bir öneri sunmuş ve 21 EOS blok üreticisinden en az 15’inin onayını almıştı. La Rose, “EOS Network, tokenomik önerisini onaylama konusunda fikir birliğine vardı,” diye bir Twitter gönderisinde yazdı.

İlk güncellemenin önümüzdeki aylarda uygulanması bekleniyor. EOS şu anda dolaşımda 1.15 milyar tokena sahip ve bu da planlanan toplam arzın %54’ünü temsil ediyor. Ayrıca, ekosistem büyümesini desteklemek ve stakerlar ile blok üreticilerini ödüllendirmek gibi faaliyetler için 950 milyon EOS token basılacağı belirtildi.


İlginizi Çekebilir: EOS Coin Nedir? Nasıl Çalışır?


Yves La Rose liderliğinde, EOS Network Foundation Ağustos 2021’de topluluk destekli bir grup olarak kuruldu ve EOS ekosistemi için yeni bir yol haritası açıkladı. EOS, başlangıçta Block.one tarafından geliştirildi ve 2017-2018 arasındaki ilk coin teklifi (ICO) sırasında 4 milyar dolar topladığında büyük ilgi gördü. 2021 yılında La Rose’un liderliğinde kurulan EOS Network Foundation, kar amacı gütmeyen büyük bir kuruluş olarak EOS Network’ü ve topluluğunu desteklemeyi amaçlıyor. Vakıf ve Block.one daha önce anlaşmazlıklar yaşamıştı; vakıf, Block.one’ın önemli ICO fonlarını EOS Ağı’na vaat edildiği gibi yeniden yatırım yapmadığını iddia etti.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir