Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$58.865
% 3.56
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 58.865
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Elon Musk’ın Bahsetmesi Dogwifhat (WIF) Fiyatını Zirveye Taşıdı

Son zamanlarda edinilen coinler arasında Dogwifhat (WIF) merkezi bir kripto haline geldi. Yeni fiyat rekorları kırarak talebi artıran token, şu anda $2.59 seviyesinde işlem görüyor ve hızla yükseliyor.

Token, $3 fiyat seviyesine dokunmadan önce $2.50–$2.60 aralığında işlem gördü. Ancak WIF’in genel halk arasındaki patlayıcı çekiciliği, coin’i yeni fiyat zirvelerine taşımış olabilir. Elon Musk resmi olarak sıraya katıldı; yakın zamanda yaptığı bir güncellemede popüler SOL tokenini bildiğini belirtti.

Elon Musk’ın WIF’ten Bahsetmesiyle Dogwifhat Büyük Hız Kazandı

Elon Musk’ın Dogwifhat (WIF) hakkında bilgi sahibi olduğunu açıklamasıyla Dogwifhat topluluğu pozitif bir coşkuya kapıldı. Musk, bunu X’de bir canlı yayında paylaşırken görüldü. O zamandan beri, Musk’ın Dogwifhat’in varlığını kabul ettiği video klip kripto topluluğunu heyecanlandırdı.

Bu İlginizi Çekebilir: Trump Bitcoin Madencilik Endüstrisini Destekleme Sözü Verdi

Bazıları, Musk’ın WIF’i kabul etmesini, Musk’ın farklı fikirleri ve tweetleri ile kripto piyasalarını büyük ölçüde etkileyen biri olarak, WIF’in fiyat artışı için bir yol olarak görüyor.

Musk’ın Kabulü Büyük Fiyat Artışını Tetikliyor

Musk, Dogecoin’e olan tutkusu ile tanınır ve Doge’u birçok kamu platformunda desteklemiştir. Doge merkezli tweetleri, tokenin fiyat beklentilerini büyük ölçüde etkiler. Topluluk, şimdi Tesla CEO’sunun kişisel olarak WIF’ten bahsetmesinden sonra, WIF’in muazzam fiyat artışını bekliyor.

Şu anda, WIF topluluğu “Musk etkisi”ni yakalamayı ve karşılamayı bekliyor.

Dogwifhat’ın fiyatı, Musk’ın kabul etmesinin ardından küçük bir artış gösterdi ve ardından artışlarını dengeledi. CoinCodex’e göre, WIF Haziran ayında makul bir fiyat artışı öngörüyor ve bu rakamlar ay sonuna kadar %200’lük bir fiyat artışı gösterebilir.

11 Temmuz 2024’e kadar, Dogwifhat’ın fiyatının %227.99 artarak $8.85’e ulaşması bekleniyor. Teknik göstergeler, mevcut piyasa duyarlılığının olumsuz olduğunu gösteriyor; Korku ve Açgözlülük Endeksi 74 (açgözlülük) gösteriyor. Dogwifhat, son otuz günde %33 oranında (10/30) yeşil gün takip etti ve %9.88 fiyat volatilitesi yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir