Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$59.977
% 4.44
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 59.977
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Elon Musk, Trump ile Kripto Hakkında Konuştuğunu Yalanladı

Elon Musk Donald Trump

Elon Musk, 2024 Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump ile kripto hakkında konuştuğu iddialarını yalanladı.

Musk, X hesabındaki gönderisindeTrump ile kripto hakkında konuştuğumdan pek emin değilim, ancak genel olarak hükümetten halka güç kaydıran şeylerden yanayım ve kripto bunu yapabilir,” dedi

Tesla CEO’su, Bloomberg makalesine atıfta bulunan bir gönderiye yanıt olarak Musk’ın Trump’a kripto paralar hakkında tavsiyede bulunduğunu ve milyarderin yaklaşan Cumhuriyetçi ulusal kongrede konuşmasını önerdiğini söyledi. Wall Street Journal, Çarşamba günü geç saatlerde Trump’ın eski başkanın bu yılki seçimlerde Beyaz Saray’ı geri kazanması halinde Musk için “olası bir danışmanlık rolü” düşündüğünü söyledi.

İlginizi Çekebilir: Trump ve RFK Jr. Liberteryen Kongresinde Konuştu

Trump, geçmişte kripto paralar konusunda şüphelerini dile getirmişti, ancak görünüşe göre görüşünü değiştiriyor. Geçen hafta Libertarian Ulusal Konvansiyonu’ndaki planlı konuşmasından kısa bir süre önce Trump, kripto sektörüne karşı “olumlu ve açık fikirli” olduğunu açıkladı. Ayrıca karanlık web pazarı Silk Road’u kuran ve şu anda ömür boyu hapis cezasının 11 yılını tamamlayan Ross Ulbricht’e af desteği verdi.

Son iki hafta içinde Başkan Joe Biden’ın yeniden seçim kampanyası, “kripto topluluğu ve politikası” hakkında yönlendirme almak için kripto sektörü paydaşlarıyla iletişime geçiyor. Kaynaklar, Biden kampanyasının kriptoya karşı tutumunda dikkate değer bir “değişim” gözlemledi.

Düzenli tweet’leri ve memecoin destekleri ile Musk, dünyanın en zengin insanı, dogecoin’in 2021 yazında tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkmasına yardımcı oldu. Musk, geçen Mart ayında nihayetinde müşterilerin Dogecoin kripto para birimini kullanarak Tesla arabaları satın alabileceğini öne sürdü.

Musk, Aralık 2023’te kripto paralar hakkında nadiren düşündüğünü belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Elon Musk, Trump ile Kripto Hakkında Konuştuğunu Yalanladı” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 31 Mayıs - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Austin Üniversitesi ve Unchained, Bitcoin Tabanlı Bağış Fonu Başlatıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir