Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$62.727
% 2.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 62.727
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Elon Musk’tan Aşırı Regülasyona Karşı Uyarı

Elon Musk'tan Aşırı Regülasyona Karşı Uyarı

Elon Musk, hükümetin aşırı genişlemesinin ve düzenleyici sayısının artmasının olumsuz sonuçlar doğurabileceği konusunda uyarıda bulundu. Musk, düzenleyicilere ihtiyaç olduğunu kabul ederken, bunların oyuncu sayısından fazla olmaması gerektiğini belirtti. Hükümetin bir hakem gibi davranarak sektörün ilerlemesini engellemeden mantıklı kurallar koyması gerektiğini vurguladı.

İlerlemeye Engel Olan Aşırı Düzenlemeler

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde The Rebirth of Liberty in Argentina and Beyond konferansında konuştu. Konuşmada aşırı düzenlemelerin tehlikelerine dikkat çekti. Elon Musk, hükümetin adil ve uygun şekilde düzenlenmiş bir ortamı sürdürme rolünü vurguladı. Ayrıca hükümetin zamanla genişleyerek katılımcılara kıyasla daha fazla düzenleyiciye yol açtığını belirtti.

Musk, “Hükümetin rolü, oyun alanının iyi bir oyun alanı olmasını, iyi kurallar olmasını sağlamaktır.” dedi. Ancak hükümetin büyümeye devam etmesiyle, sahadaki oyuncu sayısından daha fazla hakem olduğunu ve bu durumun oyunu bozduğunu ifade etti.

Düzenleyici ve Oyuncu Dengesi

Elon Musk, düzenleyicilerin gerekliliğini kabul ederken, bunların oyuncu sayısını aşmaması gerektiğine de dikkat çekti. Hükümetin mantıklı kurallar oluşturması ve katılımcıları engellemekten kaçınarak adil ve etkili sonuçlar elde edilmesini sağlaması gerektiğini belirtti. “Hakemlere ihtiyacınız olmadığını söylemiyorum, ancak hakemlerin oyuncuların sayısından fazla olmasını istemezsiniz” ifadelerini kullandı.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin Kurumsalları Tekrar Çekiyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir