Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.398
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.398
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Efsane Analist: Altın Fiyatı, Aralık’a Kadar Bu Seviyelerde Olabilir!

Kıdemli piyasa analisti Jim Wyckoff, altın fiyatı için yeni öngörüsünü paylaştı. Tanınan analist, altın fiyatının 2.000 dolara ulaşabileceğini düşünüyor.

Jim Wyckoff, altın fiyatı için 2.000 dolarlık tahminini paylaştı

Yakın zamanlı bir röportajında, ünlü analist Jim Wyckoff, enflasyonun sorunlu olmaya devam ettiğini gösteren tüm göstergelere, ABD doları endeksinin dengelemesine ve ham petrol fiyatlarının yüksek kalmasına dikkat çekerek, altın fiyatlarının bu yıl ons başına 2.000 dolara ulaşabileceğini düşündüğünü söyledi. Wyckoff, geçen yıl altın ile enflasyon arasında bir ayrışma olmasının nedeninin, bunun piyasa tarafından kalıcı olmayacak bir olay olarak algılanması olduğunu açıkladı.

Ancak durumun geçici olmadığını belirten analist, “Gelecekteki enflasyon raporları altın traderları tarafından izlenecek ve eğer yüksek olmaya devam ederlerse, bu yukarı yönlü altın fiyat hareketlerini destekleyecek,” ifadelerini kullanıyor.  Altın son iki ayda büyük bir yükseliş yaşadı. Wyckoff, altının yörüngesinin bu yıl yükselmeye devam edeceğini tahmin ediyor. Bu yıl, altının zirve seviyesinde 2.000 doları görebileceğini düşünen analist, kırılması gereken sıradaki seviyelerden bahsederken aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bu yıl  bir boğa koşusu olabilir. 2022’de altının iyi bir yıl yaşayacağını tahmin ediyorum ve durum böyle olmaya başladı. Bu trendin devam edeceğine inanıyorum. Altın piyasası için bir sonraki yukarı yönlü hedef, ons başına 1.850 dolar. Halihazırda 1.890 dolar civarındaki Kasım ayının yüksek seviyelerine ulaştık. Bu seviyeler kırılırsa, boğalara fiyatları daha da yükseltmeleri için daha fazla ivme kazandıracak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir