Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$60.924
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 60.924
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Dymension (DYM) Teknik Analiz: Yükseliş Devam Edecek mi?

Dymension (DYM) Teknik Analiz Yükseliş Devam Edecek mi

Dymension (DYM), son zamanlarda staking özelliğinin devreye girmesi ve airdrop dağıtımıyla yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu yazıda, DYM’in geçmiş fiyat hareketlerini analiz edecek, destek ve direnç seviyelerini belirleyecek ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

 Dymension (DYM) Teknik Analiz

Son günlerde Dymension (DYM), piyasayı hareketlendirmeye devam ediyor. Özellikle staking özelliğinin devreye girmesi, DYM’in sert yükselişlerine ivme kazandırdı ve satış baskısını azalttı. 06.02.2024‘te gerçekleşen airdrop dağıtımıyla birlikte kısa bir satış baskısı yaşanmıştı. Ancak, bu düşüşten sonra DYM tarafındaki staking oranlarının artmasıyla birlikte fiyatlar hızla toparlandı. Şimdi ise teknik analize geçelim ve DYM’in geleceği hakkında daha derinlemesine bir değerlendirme yapalım.

Dymension (DYM) Grafik

DYM tarafına geldiğimizde, satış baskısı bittikten sonra bir yükselen trend hareketi oluşuyor. Daha sonra bu yükselen trend, yükselen kanal formasyonuna dönüşüyor. 7.80$ seviyesini de destek haline getirdikten sonra ilk etapta kanalın orta bandına doğru daha sonra ise kanalın üst bandına, yani 9.14$ ve 9.60$ seviyelere kadar bir yükseliş hareketi sergileyebilirler.

Grafiğe Fibonacci Uzatması çizildiğinde sıralı direnç seviyelerini belirledik. Bu direnç seviyelerini takip ederek bir strateji oluşturabilirsiniz. Farklı bir senaryo ile inceleyecek olurlarsa eğer yükselen kanal aşağı yönlü kırılırsa 7.80$ bölgesi fiyatı tutabilecek ilk bölge olarak karşılarına çıkıyor. Onun bir altında 7.215$ seviyelerinde ara destek seviyeleri var. DYM tarafında ise en güçlü destek seviyesi 6.089$ olarak göze çarpıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir