Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$61.967
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.967
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dünyanın En Büyük Bankası’ndan Bitcoin Yorumu!

Altcoin, Bitcoin, Kripto Para, Ethereum

Finans piyasalarıyla ilgisi olmayan kişilerin bile artık yakından tanıdığı Bitcoin ve ardından çıkarılan altcoinlerin oluşturmuş olduğu kripto para piyasaları günden güne daha popüler olurken, deneyimli yatırımcıların favorisi olan iki kripto para Bitcoin ve Ethereum uzun dönemli yatırım ürünü olma yolunda hızla ilerliyor.


İlginizi Çekebilir: Bitcoin Uzmanı Timothy Peterson’dan Yıl Sonu BTC Fiyat Tahmini!


Çin merkezli dünyanın en büyük bankası olan Çin Sanayi ve Ticaret Bankası (ICBC), Bitcoin ve Ethereum öncülüğünde yükselen kripto paraların yaygınlaşması ve gelişimi konusunda pozitif olduklarını belirtiyorlar. Banka bu iki kripto paranın önemini vurgulamak için yakın zamanda yayınlanmış olan bir raporda; arz’ı 21 milyon adet ile sınırlandırılmış ve çok yüksek piyasa hacmi olan Bitcoin‘i altın‘a benzetirken, NFT gibi Web-3 esaslı ekosistemlere inanılmaz büyük bir pazar sağlayan Ethereum‘u ise dijital petrol‘e benzetti.

Ayrıca banka, ABD Menkul Kıymetler Borsası (SEC) tarafından Bitcoin ve Ethereum için yakın zamanda yapılan Spot ETF onaylamalarını da örnek göstererek bu iki kripto paranın önemini vurguluyor.

VanEck Dijital Varlık Araştırması Başkanı Matthew Sigel, ICBC’nin yayınlamış olduğu bu raporda verilen örneklemeleri Bitcoin ve Ethereum için bir aşk mektubu olarak nitelendiriyor.

Bitcoin ve Ethereum, şuan bütün kripto para piyasasını domine ettiği için istikrarlı bir yatırım olarak görülmektedir. Olanak sağladıkları teknolojiler vasıtasıyla da ölçeklenebilir ve sürdürülebilir yatırım araçları konumunda bulunmaktadırlar.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Dünyanın En Büyük Bankası’ndan Bitcoin Yorumu!” te bir düşünce

  1. Pingback: Robert Kiyosaki'ye Göre Bitcoin, Milyoner Olmanın En Kolay Yolu - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Joe Biden, Kripto Para Bağışlarını Kabul Etmek için Coinbase ile Görüştü! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir