Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$63.066
% 1.63
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 63.066
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Donald Trump, Kendisini Kripto Para Başkanı İlan Etti

Donald Trump Kripto

ABD’nin eski başkanı Donald Trump, kripto paraların savunucusu olduğunu ilan etti.

San Francisco’daki bağış etkinliğinde konuşan Trump, Demokrat Parti’nin kripto para politikalarını sert bir şekilde eleştirdi.

Kripto Paraların Önemini Vurguladı

Trump’ın başkanlığı döneminde Avusturya elçisi olarak görev yapan Trevor Traina, “Trump, kriptonun başkanı olacağını söyledi” dedi.

Trump, etkinlik sırasında kripto paraların önemine dikkat çekti ve kripto para sektörünü desteklediğini belirtti.

Kasım ayında Joe Biden ile başkanlık yarışına girecek olan Trump, Biden’ın kripto para politikalarındaki belirsizlikleri eleştirdi.

Beyaz Saray’dan Yanıt

Beyaz Saray sözcüsü Robyn Patterson, Biden’ın dijital varlık alanındaki yenilikleri desteklediğini ancak “yeni teknolojilerin beraberinde getirdiği riskleri” de önlemeye çalıştığını söyledi.

“Bir Saatte Bitecek”

San Francisco, çoğunlukla liberal görüşlü olsa da bölgede birçok kripto para yanlısı isim bulunuyor. Bazılarına göre bu isimler, kripto para açıklamaları nedeniyle Trump’ı destekliyor.

Palantir’in danışmanlığını yapan Jacob Helberg, “Başkan Trump, ikinci kez yönetime gelmesi halinde Biden ve Gensler’in kriptoya karşı başlattığı seferin bir saat içinde sona ereceğini açıkça belirtti” dedi.

Perşembe günkü etkinliğe ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’nin yöneticileri katıldı. Ayrıca ünlü kripto para yatırımcıları Tyler ve Cameron Winklevoss ikizleri de etkinlikte yer aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir