Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.841
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.841
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Do Kwon 4 Aylık Hapis Cezası Aldı!

Do Kwon

Bugün paylaştığımız haberde, Do Kwon’un sahte pasaport suçlamarıyla karşı karşıya olduğunu aktarmıştık. Bu haberden sonra yargıç kararını verdi ve Do Kwon’un sahte pasaport kullandığına kanaat getirdi. Böylelikle, Do Kwon 4 aylık bir hapis cezası ile karşı karşıya duruyor.

Terra’nın kurucusu Kwon, birden çok suçlamayla baş ediyordu. Bunlardan biri de Karadağ mahkemesinde açılan sahte pasaport davasıydı. Bugün sabah saatlerinde çıkan bir habere göre Kwon mahkemece suçlu bulundu. Buna göre yargıç, Do Kwon’un 4 ay hapis ile yargılanmasını istiyor.

Do Kwon İddialara Karşı Çıkmıştı

Bir önceki haberimize göre, Do Kwon bu iddiaları yalanlamış ve pasaportu Çinli bir ajanstan aldığını söylemişti. Yıllardır bu pasaportu kullandığını belirten Do Kwon pasaportun sahte olduğunu bilmediğini de ekliyordu. Ancak yargıç Kwon’a inanmadı ve daha fazla kanıt istedi. Kwon ise sadece ajansın isminin Çince olduğunu söyledi. Bundan dolayı oldukça kuşkulanan ve olayla ilgili detay bulamayan yargıç Kwon’un haksız olduğu kanısına vardı.

Sonuç olarak: Kwon sadece bir dava değil pek çok dava ile boğuşuyor. Pasaport davası ile de bunlardan birini daha kaybetmiş bulunuyor. Ayrıca Do Kwon’a hapis cezası dışında başka yaptırımlar da uygulanabilir. Bunlardan bazılarını para cezaları, seyahat yasakları ve vize taleplerinde oluşacak sorunlar olarak sıralayabiliriz. İleride ne olacak, Do Kwon başka cezalar da alacak mı hep birlikte göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version