Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$61.919
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.919
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Deneyimli Analist: Bu Altcoin’de Çılgınca Boğayım!

Deneyimli bir kripto analisti, birçok altcoin yatırımcısının mevcut piyasa çöküşünü yanlış okumak için ağır ödeme yapmak üzere olduğu konusunda uyarıyor.

Altcoin Psycho uyardı: Birçok yatırımcı yakılmak üzere

Altcoin Psycho lakaplı Twitter analisti altcoin piyasasına yönelik tahminlerini güncelledi. En son analizlerinde Psycho, 457.000 takipçisine 2022 dip tahmininde 2018 modellerini kullanmaya çalışmanın hatalı bir teklif olduğunu söylüyor. Tweet’in bir kısmında analist şunlardan bahsediyor:

Son dibi çivileyen birçok yatırımcı, bunu zamanlamaya çalışırken yanacak. Riskli varlıklar için 2018 ile 2022 arasındaki piyasa dinamikleri oldukça farklıdır; hisse senedi korelasyonu, QT, enflasyon, vb. Bu dibi sonuncusu olarak zamanlamak için aynı araçları kullanmak muhtemelen işe yaramayacaktır.

Bununla birlikte deneyimli analist, büyük oyuncuların patlamasının geçen seferki gibi dip sinyal olmadığını söylüyor:

Son dip, birkaç büyük ismin silinmesiyle işaretlendi, ancak hisse senetleri hala boğa piyasasındaydı. Büyük bir oyuncu elendiğinde artık bir dip sinyali değil. Şu anda bir makro ayı piyasasındayız, dipler iyi haberlerde kötü değil Bu sefer aslında farklı olabilir.

Analiste göre yatırımcılar piyasayı yanlış okuyor

Altcoin Psycho, takipçilerini fiyat değil, zaman meselesi olarak ayı piyasası dibi hakkında düşünmeye teşvik ediyor. Önümüzdeki dönemler için analist şu tavsiyeleri verdi:

Bence dip ‘nerede’ değil ‘ne zaman’ın bir fonksiyonu olacak. ‘Ne zaman’ genellikle yavaş dip oluşumu anlamına gelir. ‘Nerede’ genellikle v-tersine çevirme anlamına gelir. Geri döndüğümüzü düşünmekte zorlanıyorum. Fiyata dayalı bir dip zamanlamaya çalışmıyorum, aslında makroda olumlu bir değişim görmeyi bekliyorum.

Altcoin Psycho, bu altcoin’de boğa olduğunu söylüyor

Popüler analist, belirli altcoin’lere geçerken, 1. katman Blockchain Cosmos’ta (ATOM) hala yükselişte olduğunu söylüyor. Bu arada, ATOM konusunda analistin tahminleri oldukça olumluydu:

Birkaç yıl içinde ya bir dahi ya da aptal gibi görüneceğim ama kozmos ekosistemi konusunda ne kadar iyimser olduğumu ne kadar vurgulasam azdır.

Yazım sırasında Cosmos (ATOM), son 24 saat içinde sabit kaldı ve 8.13 dolardan işlem görüyor. Analistin boğa beklentisi, Cosmos’un arkasındaki şirket Ignite’tan gelen kötü bir haberin ortasında geliyor.

Cosmos’un geliştirici şirketi Ignite çalışan sayısını %50’den fazla azalttı

Haber, kripto piyasası çöküşünün ortasında ve Ignite’ın tartışmalı eski CEO’sunun dönüşünden sonra geldi. Bununla birlikte, Cosmos ekosistemini ilk kuran şirket olan Ignite’in iki eski çalışanı ve şirkete yakın bir kaynağa göre, bu hafta çalışanlarının sayısını yarısından azalttı. Haber, Ignite CEO’su Peng Zhong’un Cuma günü şirketten ayrılacağını açıklamasının ardından geldi. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, benzer bir karar daha önce Coinbase’den gelmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir