Kriptolar:
30392
Bitcoin:
$61.938
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 3.64
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.938
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

DeFi Projesi HODL Nedir? HODL Coin Nasıl Alınır?

HODL nedir? HODL, yatırımcıların pasif gelir elde etmesine imkân tanıyan DeFi odaklı bir blockchain projesidir. Coinmuhendisi.com olarak, HODL nedir, ne sunar, HODL coin nedir, nasıl alınır ve ne için kullanılmaktadır gibi merak edilen soruları sizin için yanıtladık.

HODL nedir? Proje ne sunar?

HODL, kullanıcıların pasif gelir elde etmesine imkân tanımak üzere tasarlanmış, DeFi odaklı bir blockchain projesidir. Binance Smart Chain (BSC) üzerine inşa edilen platform, farklı bir yöntem benimser. Buna göre HODL coin sahipleri, sadece varlıklarını tutarak Binance Coin (BNB) kazanabilir.

Proje, kullanıcılarına faiz garantisi vererek, balina karşıtı mekanizmalar geliştirerek ve deflasyonist para yakımı gerçekleştirerek kripto ekosistemindeki yüksek oynaklıktan kaçınmayı amaçlar. Kullanıcılar, birçok projede staking yoluyla pasif gelir elde eder. Ancak HODL projesinde pasif gelir, sadece staking yoluyla değil, sahiplik aracılığıyla da kazanılmaktadır.

Platform, bünyesinde gerçekleştirilen her işlemin %3’ünü işlem ücreti olarak alır. Daha sonra, bu işlem ücretinin bir kısmını, kullanıcıları arasında dağıtır. Token tutarak gelir elde etmenin yanında platform, staking ve madencilik gibi özellikler de sunar.

HODL coin nedir? Ne için kullanılmaktadır?

HODL coin, DeFi platformunun yerel kripto para birimidir. HODL sahipleri, staking, madencilik ve teşvik ödülleri üzerinden gelir elde edebilmektedir. Kripto parayı elinde bulunduran ve kullanan kullanıcılar, her yıl platformdan %10 oranında faiz geliri elde eder. Bunun yanında token, staking özelliğine de sahiptir. Kullanıcılar, varlıklarını belirli bir vadeyle kilitleyerek, vade sonunda token ödülleri kazanabilmektedir. Bunun yanında, kripto para madenciliği ile ilgilenen yatırımcılar, CPU madenciliği ile HODL token çıkararak para elde edebilmektedir.

Avantajları nelerdir?

  • HODL coin sahipleri, staking özelliği sayesinde, varlıklarını belirli bir süreyle kilitleme ve vade sonunda ek token ödülleri kazanma imkânı bulur.
  • HODL tokeni elinde tutan kullanıcılar, her yıl %10 oranında faiz geliri elde eder ve Binance Coin (BNB) kazanırlar.
  • Ayrıca, platform oldukça hızlı çalışır. 3 dakikadan kısa süre içerisinde emirler ve işlemler gerçekleştirilmektedir.

Dezavantajları nelerdir?

  • HODL tokene ulaşmak oldukça zordur. Kripto para, oldukça az borsada listelenmektedir. Tokenin büyük borsalarda listelenmesi, popülerliği ve benimsenmesi için oldukça önemlidir.
  • Coin’in çevrimiçi borsalarda saklanması, saldırı riskini de beraberinde getirmektedir. Ancak bu dezavantaj, varlıkların bir donanım cüzdanına aktarılmasıyla aşılabilmektedir.

HODL coin nasıl alınır?

BitMart, PancakeSwap, Lbank gibi kripto borsaları HODL coin’i listelemektedir. İlgili yatırımcılar, bu borsalara üye olup cüzdanlarına dolar veya fiat gibi para birimleri yatırmalıdır. Bunun ardından, HODL token’ı bulup, alım emri vererek coin’i satın alabilmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir