Kriptolar:
30406
Bitcoin:
$61.811
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 1.19
Korku & Açgözlülük:
46 / 100
Bitcoin:
$ 61.811
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Dave Ripley: “Biden Yönetimi Kripto Paralara Karşı Yumuşuyor”

Dave Ripley

Kraken CEO’su Dave Ripley, CNBC ile yaptığı röportajda Biden Yönetimi’nin kripto paralara karşı tutumunun “yumuşadığını” belirtti.

Biden Yönetimi’nin Değişen Tutumu

“Bu yıla girdiğimizde, yürütme organı SEC aracılığıyla kripto paralara karşı oldukça olumsuz bir tutum sergiliyordu,” dedi Ripley CNBC Squawk Box röportajında. “Ancak ABD hükümeti genelinde birçok insan bunu destekledi. Düzenli olarak Washington, D.C.’ye gidiyorum ve birçok destekçi ile çok sayıda Kongre üyesi ve senatörle karşılaşıyorum. Ve son birkaç ay, belki iki ay kadar önce, gerçekten önemli bir destek gördük; şimdi de iki partili bir destek var.”

FIT21 Yasasına Destek

Ripley, 21. Yüzyıl için Finansal İnovasyon ve Teknoloji Yasası’na (FIT21) işaret etti. 22 Mayıs’ta 279-136 kabul edilen bu yasa, bitcoin pazarını bütünsel olarak kontrol etmeyi amaçlıyor.

Bu kadar başarılı olmasını beklemiyorduk,” dedi Ripley yasanın ezici bir çoğunlukla kabul edilmesi hakkında. “Gerçekten popüler oldu. Demokrat tarafında, sanırım 71 kişi de vardı. Bu nedenle, yürütme organında biraz yumuşama oldu.”

Trump’ın Kripto Paralara Yönelik Değişimi

Ripley, ayrıca eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kripto paralara yönelik dönüşünü de vurguladı, bu da beklenen GOP adayının olası bir eğitim “yolculuğu” ile tutarlı bir yeni duruşu açıklamaya yardımcı oluyor.

İlginizi Çekebilir: Binance, Hindistan Tarafından 2.25M Dolar Cezalandırıldı

“Bitcoin ve kripto paralarla, herkes bir maceraya atılır. Ben de kendim için yaptım. Ve onun bitcoin ve kripto paralar hakkındaki yorumları yakın zamanda, bu yüzden umarım o da bu öğrenme yolculuğunda,” dedi Ripley röportajda. “İnsanlar Bitcoin ve kripto paralar hakkında gerçekten zaman ayırıp öğrendiklerinde, neredeyse her zaman olumlu bir sonuç elde edilir.”

Daha önce Bitcoin’i bir “dolandırıcılık” olarak nitelendiren Trump, Nisan 2023’te bir NFT koleksiyonu yayımladı ve hatta bu yılın Mayıs ayının sonunda kripto paraları desteklediğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir