Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$57.932
% 3.90
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 57.932
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

CROSS THE AGES: Metaverse ve Blockchain Oyunlarla Buluşuyor

CROSS THE AGES

15 Mayıs 2024, Marsilya, Fransa Animoca Brands, bilimkurgu fantezisi IP tabanlı multimedya oyun ekosistemi CROSS THE AGES (CTA) tarafından duyurulan 3,5 milyon dolarlık sermaye toplama turuna liderlik etti. The Sandbox’tan Sebastien Borget ve Tenergie’den Nicolas Jeuffrain’in de katkıda bulunduğu bu fonlama turunda, bugüne kadar toplanan toplam fon miktarı (topluluk fonları dahil 23,5 milyon dolar) 15 milyon dolara ulaştı.

Bybit, KuCoin, GATE ve MEXC gibi borsalar, ekosistemin Token Oluşturma Etkinliği (TGE) sırasında toplanan paranın duyurulmasıyla birlikte tokenı listeleyecek.

CROSS THE AGES, bu hesaplı hamleyle CTA evrenini ve ekosistemini genişletmeyi ve çeşitli genişleme projelerini hızlandırmayı planlıyor. CROSS THE AGES, Mart 2023’teki sanal ticaret kartı oyunu lansmanından bu yana 400 binden fazla indirme ve aylık 148 bin aktif kullanıcı topluluğu elde etti.

Önde gelen bilimkurgu ve fantezi yayıncısı Hachette & Bragelonne, CTA’nın yedi kitaplık destanının ilk cildi olan La Rune & le Code’u (İngilizce başlığı: The Rune & the Code) yayınladı ve hem Elixir oyun platformu hem de Web3 projesi Mon Protocol kısa süre önce CTA ile işbirliklerini duyurdu. Ubisoft bu yılın başlarında CTA ile bir çapraz işbirliği başlatarak Watch DogsTM oyun serisindeki karakterleri CTA ticari kart oyununa entegre etti.

Animoca Brands’in kurucu ortağı ve icra kurulu başkanı Yat Siu’ya göre: Blockchain oyunları, gerçek dijital sahipliğe doğru bir geçiş yapılmasına yardımcı oluyor. CROSS THE AGES, kullanıcıların kişisel mülkiyet üzerine kurulu ve canlı bir transmedya IP’sine dayanan sanal bir dünyayı deneyimlemelerini sağlayarak bu hareketi örneklendiriyor.”

CROSS THE AGES CEO’su ve Kurucu Ortağı Sami Chlagou şunları ekledi: “Animoca Brands’i ilk sermaye turumuzda lider yatırımcı olarak ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. Bu işbirliği, CTA’nın oyun evreninin Animoca markalarının ekosistemleri ve ortakları arasında genişlemesi için ortak bir taahhüt ve güven oyu anlamına geliyor.”

CROSS THE AGES Hakkında

İlk ve esas olarak bir fikri mülkiyet (IP) olan CROSS THE AGES (CTA) 2020’de piyasaya sürüldü ve multimedya ortamı için bilim kurgu destansı bir hikaye oluşturuyor. Blok zinciri teknolojisini kullanan CTA evreni, en yeni oyunlarda yeni bir standart oluşturmak için oyna-kazan ve ücretsiz-oynayı birleştiriyor. Deneyim ekosistemi sanal ve gerçek dünyaları birleştirmekte ve edebiyat, çizgi roman, oyunlar, e-spor, animasyon, koleksiyon ve gerçek dünyada yenilenebilir enerjiye geçişi teşvik etmek için temel bir oyun yatırım modeli içermektedir. Halihazırda Ubisoft ve Square Enix gibi sektörün önde gelen şirketleriyle ittifakları bulunan CROSS THE AGES, eğlence ve oyun inovasyonunun sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

CTA’nın dikkat çeken ortakları ve yatırımcıları arasında Morningstar Ventures, Mechanism Capital, Animoca Brands, Square Enix ve Ubisoft yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

CROSS THE AGES: Metaverse ve Blockchain Oyunlarla Buluşuyor” te bir düşünce

  1. Pingback: Cross The Ages, 3,5 Milyon Dolar Topladı - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Catizen, TON Ekosisteminde $10 Milyon Gelir ile Zirvede - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir