Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.304
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.304
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Covalent, RockTree Capital Liderliğinde 5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Covalent

RockTree Capital liderliğinde, blockchain veri altyapısı şirketi Covalent, stratejik yatırım olarak 5 milyon dolar topladı. Resmi bir açıklamaya göre, ek yatırımcılar arasında CMCC Global, Moonrock Capital ve Double Peak Group yer alıyor.

İnternet sitelerini koruyan web2 varyantı gibi, Covalent, kullanıcıların “Ethereum Wayback Machine” aracılığıyla tarihsel blockchain verilerini alabilmesini sağlayan altyapıyı oluşturuyor. Şirket, bu fonları kullanarak Asya’ya açılmayı ve Çin ve Singapur gibi ülkelerde uzun vadeli veri erişilebilirliğinin benimsenmesini artırmayı planladığını belirtti. Covalent, token satışlarından toplamda 20 milyon doların üzerinde bir gelir elde etti.

İlginizi Çekebilir: Nvidia Hisseleri Düşüyor, Fetch.AI ve AGIX Yükseliyor

Bu, Covalent ağı için bir dönüm noktasıdır ve Asya’daki kullanıcılar ve geliştiriciler için Uzun Vadeli Veri Erişilebilirliği sunmamıza olanak tanır. Blockchain ve AI teknolojisi ilerledikçe, Covalent yenilik yapmaya ve küresel izleyici kitlesi için en sağlam veri altyapısını sağlamaya devam ediyor, şeklinde şirketin kurucu ortağı Ganesh Swami açıkladı.

Bitcoin borsası BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, 11 Haziran’da Covalent’a katıldı ve CQT tokenları ile ödendi.

Hashed Ventures liderliğinde, Coinbase Ventures, Binance Labs ve Delphi Ventures gibi yatırımcıların da desteğiyle, Covalent Mart 2021’de 2 milyon dolar stratejik sermaye topladı.

Covalent’ın yerel tokenı CQT, Çarşamba günü son 24 saatte %12,67’lik bir artışla 0,17 dolardan işlem gördü. CQT’nin piyasa değeri 123,1 milyon dolar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir