Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$63.243
% 3.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 63.243
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Connext, Everclear Olarak Yeniden Markalaşıyor

Everclear Connext

Connext, stratejik bir dönüşüm kapsamında blockchain birlikte çalışabilirlik platformu Everclear olarak yeniden markalaşıyor.

Yeniden adlandırmanın yanı sıra, girişim, niyet bazlı köprüler için yeniden dengeleme ve niyetlerin yerleşimiyle ilgili sorunları ele alacak bir “temizleme katmanı” oluşturuyor.

Everclear zinciri ve niyet çözücülerden oluşan açık bir ağ kullanılarak, Everclear’ın modüler yapısının yeni temeli oluşturulacak. Kendi blockchain’i olarak işlev görecek olan bu temizleme katmanı, niyet bazlı köprüler için sipariş eşleştirmeye yardımcı olacak bir arka plan likidite sistemi olarak görev yapacak.

Bu yöntemle, bir blockchain’den başka bir blockchain’deki bir uygulama ile etkileşime girmek isteyen bir kullanıcı, niyetini yayınlar ve çözücüler, nominal bir ücret karşılığında bu niyeti gerçekleştirmek için rekabet eder ve gerekirse kendi nakitlerini sağlar.

Temizleme katmanının oluşturulmasına ve uygulanmasına yardımcı olmak için proje, Pantera Capital’a Connext (NEXT) tokenlerinden 5 milyon dolarlık bir satış gerçekleştirdi.

Everclear’ın arbitrum-orbit tabanlı bir roll-up zinciri olarak geliştirilmesi devam ediyor. Eigen Layer tarafından güvence altına alınacak ve Hyperlane kullanılarak birçok zincir arasında izinsiz iletişim sağlanacak.

Everclear, bu yöntemle herhangi bir blockchain ve varlık üzerindeki herhangi bir uygulama ile kullanıcı etkileşimlerine izin vermek istiyor ve bunu minimum ücretler ve 10 saniyenin altında gecikme ile gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Socket, particle network, router, enzo ve diğerleri gibi çeşitli ortaklar tarafından geliştirilmekte olan Everclear’ın bir testnet’i faaliyet göstermekte. Ana ağın 2024’ün üçüncü çeyreğinde başlatılması bekleniyor.

Connext, on destekli zincir üzerinde toplamda 1 milyar dolar kilitli varlığa sahip. Proje, Haziran 2023’te 250 milyon dolarlık bir değerleme ile stratejik finansmanda 7,5 milyon dolar topladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Connext, Everclear Olarak Yeniden Markalaşıyor” te bir düşünce

  1. Pingback: E*Trade, Piyasa Manipülasyonu Endişeleri Nedeniyle Roaring Kitty'ye Karşı Önlemler Düşünüyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir