Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$63.115
% 0.38
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 63.115
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Coinbase’ten Fairshake SuperPAC’e 25 Milyon Dolarlık Destek

Fairshake

Kripto yanlısı politikacıları desteklemek amacıyla Coinbase, Kripto Yanlısı Federal Süper Siyasi Eylem Komitesi (pro-crypto federal super political action committee) Fairshake’e 25 milyon dolar bağış yaptı.

Kripto borsası, “Sektördeki diğerleriyle birlikte, kripto yanlısı adayları seçmek ve müşterilerimizin haklarını savunmak için Fairshake SuperPAC’ı finanse ettik” dedi.

Coinbase, Pazartesi günü yayınladığı bir blog yazısına göre, kripto paralar için düzenleyici netlik istiyor. Coinbase tarafından ABD siyasetinin yavaş ve iki partili yapısını göz önünde bulundurarak “her iki partiden de kripto yanlısı adayları seçmek ve kripto karşıtı adayları görevden almak” ideal strateji olarak görülüyor.

İlginizi Çekebilir: ABD Seçmenleri Arasında Bitcoin İlgisi Artıyor

Şirket, adaylara destek vermenin tek bir partiye yönelik olmadığını, çünkü kripto sahipliğinin parti çizgileri boyunca oldukça eşit dağıldığını vurguladı.

Coinbase, yaklaşık bir milyon imzaya sahip olan ve kripto yanlısı yasalar lehine önemli yarışları ve adayları belirten Standwithcrypto.org adlı taban hareketine de yardımcı olacağını belirtti. Bir süperPAC olan Fairshake, siyasi politikacılara aktif olarak destek vermekten ziyade kendi lehine reklamlar yapıyor. Örneğin, Fairshake, California Senatosu adayı Katie Porter’ı eleştiren bir reklam yayınladı.

Bağış, Ripple ve kripto girişim firması a16z’nin PAC’a yaptığı 25 milyon dolarlık bağıştan sadece bir hafta sonra geldi ve bu da şirketin savaş sandığını artırdı. Open Secrets’tan alınan verilere göre, Fairshake, son dönemde yaklaşık 160 milyon dolar bağış toplayarak ülkenin en iyi finanse edilen süperPAC’ları arasında yer alıyor.

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kendi velayetini savunma sözü verip yeniden seçim kampanyası için kripto bağışlarını kabul etmesiyle birlikte, kripto paralar bu yılki başkanlık yarışında önemli bir tartışma konusu haline geldi. Aynı zamanda, Biden kampanyası, kripto topluluğu ve politika seçimleri konusunda yönlendirme almak için kripto sektörü katılımcılarıyla görüşmeye başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Coinbase’ten Fairshake SuperPAC’e 25 Milyon Dolarlık Destek” te bir düşünce

  1. Pingback: Bernstein Analistleri, SEC'nin Ether ETF Onayının Siyasi Baskıdan Kaynaklandığını Reddetti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir