Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.904
% 1.56
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.904
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Coinbase ve Stripe’tan Önemli Ortaklık!

Coinbase ve Stripe'tan Önemli Ortaklık!

Kripto para dünyasının önde gelen borsası Coinbase ve ödeme devi Stripe, önemli bir iş birliğine imza attı. Perşembe günü yayınlanan Coinbase açıklamasına göre, Stripe, Coinbase‘in Katman 2 ağı olan Base‘i kripto ödeme ürünlerine entegre edecek. Ayrıca, Coinbase müşterileri artık Coinbase Wallet üzerinden kredi kartları veya Apple Pay ile kripto para satın alabilecekler.

Açıklamada, bu yeni entegrasyonun Coinbase müşterilerine sağladığı avantajlardan da bahsedildi. Müşteriler, fiat para biriminden kripto paraya dönüşümleri kolaylaştırmak ve 150’den fazla ülkeye para transferlerini hızlandırmak için Base aracılığıyla USDC‘yi kullanabilecekler.

Coinbase CEO’su, “Kripto para, uluslararası sınırlar veya bankacılık saatleriyle sınırlı değildir ve kullanıcılar için hem aksaklıkları hem de ücretleri azaltır. Bu üç önemli entegrasyon, Stripe ve Coinbase’in dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar için daha iyi bir ödeme geleceği inşa etmeye başlaması için güçlü bir temel oluşturuyor.” dedi.

Dikkatinizi Çekebilir: Kaspa Fiyatı Artıyor: Marathon Digital, Kaspa Madenciliğine Adım Attı

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir