Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.790
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.790
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Coinbase PIRATE’i Listeledi, Fiyat 2 Kat Arttı

Coinbase PIRATE'i Listeledi, Fiyat 2 Kat Arttı

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, yeni çıkan altcoin PIRATE’i listeleyeceğini duyurdu.

Coinbase’in açıklamasına göre, kullanıcılar platformda Pirate Nation’ın token’ı PIRATE ile işlem yapabilecek.

Coinbase, “PIRATE, Ethereum Ana Ağı’nda bir ERC-20 token’ıdır ve ‘Pirate Nation’ için bir utility token işlevi görür” açıklamasını yaptı.

Pirate Nation adlı kripto para oyunu, FarmVille’in kurucularından Amitt Mahajan tarafından yönetilen Proof of Play adlı oyun stüdyosu tarafından geliştirildi.

İlginizi Çekebilir: Bitcoin Kurumsalları Tekrar Çekiyor!

Şirket, geçen Eylül ayında a16z crypto, Anchorage Digital ve Naval Ravikant’ın desteğiyle 33 milyon dolarlık tohum yatırımı aldı.

Mahajan, “PIRATE token’ın tasarımındaki en önemli ilke, Pirate Nation’ın daha iyi ve daha çekici hale gelmesini sağlamaktır ve bir yandan bir kullanım durumu oluştururken diğer yandan da kendini buna adamış topluluğumuzu ödüllendirmekten heyecan duyuyoruz” dedi.

“Proof of Play puanları sayesinde Proof of Play ekosistemine katılan oyuncuların ödüllendirildiğine inanıyoruz” diye ekledi.

CoinGecko verilerine göre PIRATE fiyatı, Coinbase açıklamasının ardından %114 arttı. Token şu anda 0,2646 dolardan işlem görüyor ve 72,1 milyon dolarlık işlem hacmine sahip.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir