Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.890
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.890
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Coinbase Lansman Öncesi Piyasalarını Açtı: Yeni Yatırım Fırsatları

Coinbase International, Pazartesi günü lansman öncesi piyasalarını başlattı, bu sayede yatırımcılar, spot borsada yayınlanmadan önce tokenlar üzerinde pozisyon alabilecek. Bu yeni pazar, yalnızca ABD, Kanada ve Birleşik Krallık dışındaki uygun kurumsal kullanıcılar için Coinbase International aracılığıyla, uygun perakende yatırımcılar için ise Coinbase Advanced aracılığıyla erişilebilir.

Coinbase, belirli kurumsal ve perakende yatırımcıların piyasaya sürülmemiş kripto para birimleri üzerine bahis yapmasına olanak tanıyan yeni bir lansman öncesi piyasalar özelliğini duyurdu. Borsanın uluslararası bölümü, Pazartesi günü web sitesinde yayınlanan bir gönderide, bazı kullanıcıların henüz spot borsalarda listelenmemiş tokenlar üzerinde kalıcı vadeli işlem sözleşmeleri ticareti yapmasına izin veren bu yeni özelliği tanıttı. Bu sayede yatırımcılar, gelecek tokenlerin gelecekteki değeri hakkında spekülasyon yapma fırsatı bulacaklar. Coinbase, ilk lansman öncesi listenin Pazartesi günü yayınlanacağını açıkladı.

Yeni pazar, uygun kurumsal kullanıcılar için Coinbase International Exchange aracılığıyla, uygun perakende yatırımcılar için ise Coinbase Advanced üzerinden erişilebilir olacak. Ancak bu hizmet, yalnızca ABD, Kanada ve Birleşik Krallık dışındaki kullanıcılara sunulacak.

İlginizi Çekebilir: Güney Kore 600 Tokenin Sürekli İncelenmesi İçin Yasa Tasarladı

Coinbase, resmi blog yazısında, “Coinbase’deki lansman öncesi pazarlar, kullanıcıların güvenilir ve emniyetli bir platformda yaklaşan projeler için fiyat keşfine katılmalarına olanak tanıyor” dedi. Temel token başlatıldığında, lansman öncesi vadeli işlem sözleşmeleri standart kalıcı sözleşmelere dönüşecek.

Farklı Bir Yaklaşım: Lansman Öncesi Vadeli İşlemler

Coinbase, lansman öncesi piyasaların standart kalıcı vadeli işlemlerden farklı işlediğini belirtti. Örneğin, bu pazar, “Lansman Öncesi Endeks Fiyatını” belirlemek için bir tokenın işaret fiyatlarının 4 saatlik üstel hareketli ortalamasını (EMA) kullanıyor.

Coinbase‘in Likidite Destek Programının (LSP) bir parçası olmayacak olan lansman öncesi piyasalar, yüksek riskli doğaları nedeniyle daha düşük likidite, daha yüksek oynaklık ve artan likidite riskine daha yatkın olacak. Bu nedenle, bu piyasalar standart kalıcı vadeli işlemlere kıyasla Otomatik Kaldıraç Azaltma riskiyle karşı karşıya kalabilir.

Coinbase, bu yüksek riskli piyasaları dizginlemek adına, düzenli kalıcı vadeli işlemlerde sunduğu 10 kat kaldıraç yerine, lansman öncesi piyasalarda maksimum 2 kat kaldıraç ve 50.000 $ kavramsal pozisyon limiti belirledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Coinbase Lansman Öncesi Piyasalarını Açtı: Yeni Yatırım Fırsatları” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 19 Haziran - Coin Mühendisi

  2. Pingback: LayerZero Airdrop Kontrol Sitesini Açtı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir