Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.964
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.964
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Coinbase, ASI Token Göçünü Desteklemiyor

Coinbase ASI

Coinbase, kullanıcıları için Yaklaşan Yapay Süper Zeka İttifakı (ASI) token göçünü desteklememe kararı aldı. Bu göç, AI protokolleri SingularityNet, Fetch.ai ve Ocean Protocol arasında gerçekleşecek $7.5 milyarlık bir token birleşmesini içeriyor.

OCEAN ve FET, Temmuz ayında ASI tokenlerine dönüşmek üzere birleşmeye hazırlanıyor. Plan, 1 Temmuz’da OCEAN’ın FET’e dönüştürülmesiyle başlıyor. Ayın ilerleyen günlerinde ise, elde edilen FET tokenleri ASI’ye birleşecek.

Coinbase Assets Kaynağı

Kripto hizmet sağlayıcıları bu mekanizmayı destekleyerek kullanıcıların token varlıklarını belirlenen gün otomatik olarak dönüştürecekler. Ancak, Coinbase bu göçü desteklememe kararı aldı ve “Coinbase, bu varlıkların kullanıcılar adına göçünü gerçekleştirmeyecektir” açıklamasında bulundu.

Taşınma Öncesi Tokenları Talep Etme Yolu

Bunun yerine, Coinbase, FET ve OCEAN işlemlerine bildirim yapılana kadar normal şekilde devam edecek ve kullanıcılar için bir çözüm paylaştı: “Taşınma   başlatıldığında, kullanıcılar OCEAN ve FET tokenlerini Coinbase Wallet gibi kendi saklama cüzdanlarını kullanarak ASI’ye dönüştürebilecekler. ASI token göçü, tüm büyük yazılım cüzdanlarıyla uyumlu olacaktır.”

Sorunsuz Bir Taşınma İçin Plan

Mart ayında yapılan ilk birleşme duyurusu sırasında, kullanıcıların FET tokenlerini 1:1 oranında ASI’ye dönüştürebilecekleri açıklandı. Fetch.ai’ye göre: “Eğer borsada $OCEAN ve $AGIX tokenlerine sahipseniz, herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor. Her borsa ile işbirliği yaparak sorunsuz bir dönüşüm sağlanacak ve varlıklarınız doğrudan $ASI tokenlerine dönüştürülecektir. Borsada $OCEAN veya $AGIX göremeyeceksiniz — ama panik yapmayın! Tokenleriniz orada, sadece $ASI sembolünü arayın.”

Yeni Yapay Süper Zeka İttifakı, merkezi taraflar veya büyük hissedarlar tarafından kontrol edilemeyecek blockchain tabanlı merkeziyetsiz AI protokollerini geliştirme ortak hedefini paylaşacak.

Piyasa Performansı

Piyasa performansı açısından, hem FET hem de AGIX, üç aylık bir düşüş trendinin ardından 20 Haziran’da %30’un üzerinde değer kazandı. AI tokenlerinin değerindeki bu artış, Ocean Protocol ile birleşmelerinin duyurulmasına bağlandı ve en büyük merkeziyetsiz AI ekosistemini oluşturmayı hedefliyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir