Kriptolar:
30406
Bitcoin:
$61.488
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 1.19
Korku & Açgözlülük:
46 / 100
Bitcoin:
$ 61.488
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Coinbase 3 Yeni Kripto Para Listeliyor!

ABD menşeli kripto para borsası Coinbase, yeni listelemelerle piyasada büyük bir heyecan yarattı. Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) ve Pendle (PENDLE) vadeli işlemlerde, Core (CORECHAIN) ise spot piyasalarda listelenecek.

Vadeli İşlemlerdeki Yeni Listelemeler

Coinbase vadeli işlemler platformu, üç yeni altcoinin 27 Haziran 2024 tarihinde listeleneceğini resmi olarak duyurdu. Listelemeler Türkiye saati ile 12:30’da gerçekleştirilecek. Bu gelişme, yatırımcılar için yeni fırsatlar sunarken, piyasada da hareketlilik yaratacak.

Spot Piyasadaki Yeni Listeleme: CORECHAIN

Spot piyasada listelenecek olan Core (CORECHAIN) altcoini ise bir süredir Coinbase’in listeleme yol haritasında yer alıyordu. Core, 21 Haziran 2024 tarihinde Türkiye saati ile 19:00 civarında listelenecek. Bu altcoin, kendi blockchain ağı olan Coredao ağı tarafından desteklenecek ve bu ağ dışında yapılacak yatırma işlemleri sonucunda kripto paraların kaybolma riski bulunuyor.

Büyük Listeleme Dalgası

Coinbase, bu listelemelerle birlikte büyük bir listeleme dalgası başlattı. Bugün hem spot hem de vadeli işlemler piyasasında toplamda beş yeni altcoin listeleyen borsa, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Dakikalar önce LayerZero (ZRO) altcoini de borsa tarafından listelenmişti.

Bu yeni listelemeler, Coinbase’in kripto para dünyasındaki etkisini ve genişlemesini sürdürdüğünü gösteriyor. Yatırımcılar, bu yeni altcoinlerin piyasaya girişini yakından takip ediyor ve yeni fırsatlar için pozisyon alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir