Kriptolar:
30427
Bitcoin:
$61.662
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.23
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.22
Korku & Açgözlülük:
40 / 100
Bitcoin:
$ 61.662
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Coin Mühendisi x Zeus Network AMA Özeti

Coin Mühendisi x Zeus Network AMA Özeti

Zeus Network ile 16 Nisan tarihinde Coin Mühendisi olarak AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı. Bizlere proje hakkında bilgiler verdi.

Yapılan tüm AMA içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz Zeus Network yetkilisi şunları aktardı:

Ben Justin; Zeus Network’ün kurucusu / CEO’suyum; Zeus Network’ü şu ana kadar 8 aydır inşa ediyoruz; ekibimizi 9 kişiden neredeyse 22 kişiye çıkardık. Birkaç ay içinde Zeus Network / APOLLO için neredeyse Mainnet-beta’ya geçmeye hazırlanıyoruz.

Sorular

S1: Zeus Ağı köprüsüzdür. Bize ürün hakkında ek bilgi verebilir misiniz?

C1: Zeus Ağı; Solana sanal makinesinin alt katmanıdır; L1 doğrulayıcıları, Bitcoin gibi iletilen varlığınızın gözetimini üstlenmediğimiz iletişim katmanımızı güçlendirir; Zeus Düğümleri bunu yapar; bir köprüden tamamen farklıdır (Merkezileştirilmiş)

S2: Zeus Network Solana ile Bitcoin arasındaki bağlantıyı nasıl sağlayabilir?

C2: Yani Zeus Katmanı üzerine inşa edilen her dApp’in bitcoin adresi (Para Yatırma) Solana sanal makinesinden türetilir. Yani bitcoininizi yatırdığınızda Solaan sanal makinesine Zeus Nodes tarafından doğrulanacak bir mesaj gönderir (Muti imzası)

S3: Solana VM’nin Zeus Ağı için bağlantının oluşmasındaki rolü nedir?

C3: Solana sanal makinesi (SVM), “Zeus Düğümlerini” güçlendirdiği Zeus Katmanının temeli olarak hareket eder. ve tüm harici blokçuların Bitcoin gibi adresleri var, adres SVM’den türetiliyor ve Zeus Nodes tarafından korunuyor.

S4: Zeus Ağı Chapter Apollo’ya benzer bir anlatıma sahiptir. Bu nedir?

C4: Yani temel olarak APOLLO, Zeus Katmanı üzerine inşa edilen ilk dApp olarak; izinsiz iletişim katmanının potansiyelini gösterecek; Bitcoin gibi herhangi bir varlık Solana ile görünüşte / sansürsüz / varlıksız olarak iletişim kurabilir.

En önemli kısım, tüm harici blockchain varlıklarının, Bitcoin / Litcoin / Doge ve vb.’nin APOLLO tarafından zAsset olarak iletilmesidir.


Zeus Network hakkında daha detaylı bilgiye ve white-paper’a ulaşmak için buraya tıklayınız.


Twitter Soruları

S1: Apollo by Zeus Coin’in kripto ve blok zinciri endüstrisinde ne gibi ortaklıkları veya işbirlikleri var?

C1: Zeus Netowrk yakında Stacks entegrasyonu ile boğuşacak ve daha fazlası gelecek (duyuru) / APOLLO, Solana’da birkaç büyük defi protokolüyle şimdiden ortaklık kurdu

S2: Zeus Network ilerledikçe, özellikle $BTC staking’in tanıtılması ve Zeus Programlama Kütüphanesi’nin piyasaya sürülmesiyle ölçeklenebilirliği ve birlikte çalışabilirliği nasıl sağlayacaksınız?

C2: Buna bakmak için iki önemli ölçüt var. Zeus Düğümlerinin sayısı / altındaki TVL miktarı (SOL), APOLLO tarafından kaç BTC üzerinden iletişim kurulabileceğini belirleyecektir. her şey yolunda giderse, diyelim ki ZEUS için 500m ve APOLLO için 400m, o zaman ZPL (Zeus Programlama Kütüphanesi) tüm Solaan Defi / Gamefi ve NFTfi projeleri tarafından büyük ölçüde kullanılabilir, burada aşağıdaki gibi harici blokajlardan natvie varlığını kabul etmeye başlayabilirler.

S3: Zeus Konsensüsü’nün uygulanmasında hangi özel zorluklarla veya engellerle karşılaşmayı bekliyorsunuz ve bütünlüğünü ve etkinliğini sağlamak için bunları nasıl ele almayı planlıyorsunuz?

C3: Hurdel, Solana ve BItcoin arasında inşa edilmesi gereken iletişim yönlendiricisiydi; Bitcoin işlemini doğrulamak için Solana Virtual Machine’i daha önemli bir şekilde kullanıyor. Kulağa neredeyse imkansız gelebilir ama başardık, Bitcoin’in sonunu doğrulamak için Solana’yı kullanarak böyle bir dönüm noktasına ulaşan dünyanın ilk şirketi olduğumuzu söylemekten eminim. Şu anda sahip olduğumuz teknoloji ve toplulukla, her şey yol haritasındaki uygulamaya bağlı

S4: Apollo by Zeus Coin ekosistemindeki yönetişim yapısının ayrıntılı bir dökümünü verebilir misiniz? Kararlar nasıl alınır ve token sahipleri bu süreçte nasıl bir rol oynar?

C4: Zeus’tan APOLLO için yönetişim yok, APOLLO’nun jetonu $APL olacak (Adil lansman) $ZEUS tutarsanız; Muhtemelen hangi Bitcoin L2 gibi bir sonraki kimleri entegre edeceğimize karar verebilirsiniz.

Soru 5: Zeus Network’te bir düğüm kurmak ve doğrulayıcı olmak mümkün mü? Zeus ademi merkeziyetçiliğine nasıl katkıda bulunabilirim?

C5: Bu soru biraz fazla detay içeriyor ama ben yine de sizler için biraz açıklayayım:

Yani Zue’ye sahipseniz, belirli bir miktarla bir Zeus Düğümü çalıştırmaya hak kazanabilirsiniz; daha da önemlisi, bir düğümü çalıştırmak için JitoSol veya mSOL gibi $SOL veya LSD-SOL’a ihtiyacınız var. Zeus Layer tarafından ne kadar çok varlık iletilirse, Zeus Node’a o kadar fazla ücret gider. Solana’ya haftalık olarak 500-1000 Bitcoin geldiğini hayal edin; Zeus Nodes’a geri dönen büyük ücretler.


Telegram Soruları

S1: Token fiyat istikrarını nasıl sağlamayı planlıyorsunuz?

C1: Kullanım/talep, doğal olarak fiyatın istikrarını da beraberinde getirecektir. Takımın şu anda satmaya niyeti yok; bunun yerine Bitcoin’i ağa getirmeye odaklanıyoruz

S2: ZeusNetworkHQ, kullanıcıların kullandıkları platformdan bağımsız olarak sorunsuz bir satın alma deneyimi yaşamalarını sağlamak için çeşitli blockchain ağları ve NFT pazar yerleri ile etkileşim ve uyumluluğu nasıl sağlıyor?

C2:Zeus SDK dolduğunda; ZPL (Zeus Program Kitaplığı) Solana’daki herhangi bir dApp, SPL ağının dışını kolayca entegre edebilir ve ölçeklendirebilir.

S3: 2024 yol haritasına baktığımda, Q2’de bir “Muses Güncellemesi” var. Web sitenizde bir gönderi gördüm. Mevcut iletişim alanında nasıl ve hangi tür tanıtımlar planlıyorsunuz?

C3: Zeus Network, insanların alışması için Testnet düğümlerini açacak / APOLLO, insanların denemesi için testnet faz #3’ü çalıştıracak. bunlar bizi birkaç ay içinde Mainnet Beta’ya hazırlayacak.

S4: DeFi kullanıcıları kullanım kolaylığı istiyor. Apollo, geleneksel yöntemlere göre Bitcoin’in DeFi için kullanımını nasıl kolaylaştırıyor? Zeus Network, günlük DeFi işlemleri için Bitcoin’in güvenliği ile Solana’nın hızı arasındaki farkı kapatmaya yardımcı olabilir mi?

C4: APOLLO, zBTC, zDoge, zLtc ve diğerleri gibi zAssets kitlelerini getirecek.

S5: Zeus Networks, hizmetlerini sürekli olarak iyileştirmek için hangi tür kullanıcı geri bildirim sürecini kullanıyor?

C5: Olimpiyatçıları önemsiyoruz; Bu yüzden anlaşmazlığımızı dikkatlice kontrol ediyorduk.


Zeus Network hakkında daha fazla bilgiyi X hesabında bulabilirsiniz.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir