Kriptolar:
30427
Bitcoin:
$61.627
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.23
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.22
Korku & Açgözlülük:
40 / 100
Bitcoin:
$ 61.627
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Coin Mühendisi x Y8U AMA Özeti

Y8U AMA Etkinliği

Y8U ile 24 Mayıs tarihinde Coin Mühendisi olarak AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı. Bizlere proje hakkında bilgiler verdi.

Yapılan tüm AMA içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz Y8U yetkilisi şunları aktardı:

Evet, memnuniyetle. 2014 yılından beri blockchain alanında bir trader olarak, 2017 yılından beri ise bir builder olarak bulunuyorum. Bir süre boyunca blockchain alanında pazarlamadan teknik yazarlığa kadar hemen hemen her şeyi yaptım ve 5’ten fazla büyük projede kurucu ortak veya yönetici olarak yer aldım ve 10’dan fazla projeye danışmanlık yaptım. Şu anda ürün yönetimine odaklanıyorum, ancak iletişime de her zaman dahil olmayı seviyorum.

Sorular

S1:Y8U, AI Ready Media Protocol’dur. Peki, AI ve kripto ekosistemini geliştirmek için planlarınız nelerdir?

C1:Bu önemli bir düşünce. Yapay Zeka’nın istihdam üzerindeki potansiyel etkisi birçok kişi için endişe kaynağıdır. Y8U’da misyonumuz, gerçek insanların yapay zeka otomasyonundan en çok faydalanmasını sağlamaktır. Başka bir deyişle, yapay zeka modellerini gerçek kullanıcılarla eşleştiren merkezi olmayan bir pazar yeri oluşturmayı amaçlıyoruz ve kullanıcıların en iyi özelliklerini (yüz, ses vb.) içeren “dijital klonlar” oluşturmayı hedefliyoruz. Bu klonlar daha sonra kullanıcı için değer yaratmak için kullanılabilir. Örneğin, eğer bir şarkıcısınız, zamanınız ve çıktınız sınırlıdır, ancak yapay zeka sesinizi ve kişisel tarzınızı yakaladığında, diğer yaratıcılar sesinizi kullanmak için izin isteyebilir ve sizi tazmin edebilir, böylece size pasif gelir ve dünyaya değer yaratır. Ek olarak, bu “dijital avatarlar” yalnızca dijital varlık sahibinin sahip olacağı için kriptografik olarak korunur ve izinsiz kullanımı önler.

S2:Y8U, kullanıcıya ait dijital kimlikleri güvence altına almak için blok zincirini kullanarak otonomiyi yeniden tanımlıyor. Peki, Y8U bunu nasıl yapıyor?

C2:Kullanıcıların benzerliklerini güvenli bir şekilde yakalamanın yanı sıra güvenliği maksimize ederek ve onayı sağlayarak başlayacağız. Kullanıcının verileri güvenli bir şekilde şifrelenir ve merkezi olmayan bir depolama çözümünde saklanır. Daha sonra, yapay zeka madencileri ham kayıtları işleyerek kullanıcının belirli bir özelliğini (örneğin, sesini) kopyalayan bir model oluşturabilirler. En iyi işi yapan Yapay Zeka Madencisi (fidelite açısından), tokenlarla ödüllendirilir. Sonuç olarak oluşturulan AI NFT’leri, “Dijital DNA” olarak adlandırılan, kullanıcının kendisi ve dünya için değer oluşturmak için kullanabileceği bir dijital kimliği temsil eder. Bu kimlik, çeşitli şekillerde canlandırmak için AI teknolojilerini kullanarak türetilmiş medya içeriği oluşturmak için kullanılabilir.

S3:Y8U’yu diğer yapay zeka ve kripto projelerinden farklı kılan nedir?

C3:Belirli bir yapay zeka modeliyle başlamıyoruz. İlk olarak, sezgisel, güvenli ve ölçeklenebilir bir Web 3 protokolü ile başlıyoruz, bu protokol yapay zeka modellerinin entegrasyonunu sağlar. Ayrıca, Y8U, AI ve Web 3 teknolojileri arasındaki uyumluluğu maksimuma çıkarmaya odaklanmış bir blockchain olan Humans.Ai blockchaininde kuluçkalanmış ilk projedir.

S4:Humansdotai ile birlikte, Y8U, merkezi olmayan yapay zekayı ana akıma taşıyor. Lütfen daha fazla detay verir misiniz?

C4:Humans.AI çeşitli sektörlerde dönüştürücü uygulamalar oluşturuyor, bunlar arasında hükümet, ulusal yapay zeka projeleri ve belirli endüstri şirketleri bulunuyor. İlk yapay zekaya adanmış olan Humans Blockchain, güvenli ve şeffaf yapay zeka geliştirme taahhüdünün bir kanıtı olarak duruyor ve etik ve sorumlu yapay zeka dağıtımı için sahneyi hazırlıyor. Nvidia (dünyadaki en büyük yapay zeka geliştiricilerinden biri olabilir) ve UC Berkeley gibi itibarlı araştırma enstitüleri ile ortaklıklar yaparak, Humans.AI inovatif, dünya ilkleri olan projeleri piyasaya sürdü ve alanda sürekli olarak yenilikçi bir rol üstleniyor. Humans.AI ile birlikte, Y8U.ai, herhangi bir kullanıcının kendilerinin dijital klonlarını oluşturabileceği ve bu klonların blok zincirinde sonsuza dek depolanacağı merkezi olmayan bir ekosistem yaratacaktır, bu da yapay zeka teknolojisinin izin verdiği dijital ölümsüzlük kavramına en yakın şeyi yaratacaktır.

S5:Y8U, AethirCloud ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Peki, bu iş birliği, topluluk için gelecekte neler getirecek?

C5:Web 3 AI ekosisteminin en büyük isimleriyle entegre oluyoruz ve Aethir ile olan ortaklığımızla gurur duyuyoruz. Tam teknolojik entegrasyon yelpazemizi belirlemek için hala yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve Aethir bizim için doğal bir ortak. Yakın gelecekte, sadece geliştirme yol haritamızı değil, aynı zamanda ortaklarımızla teknik entegrasyonları da vurgulayacak olan teknik yol haritamızı duyuracağız.

Y8U hakkında detaylı bilgiyi buradan ulaşabilirsiniz.

Twitter Soruları

S1:Y8U, ağ için bir yardımcı program tokeni olarak nasıl çalışır ve ağ ile sahibi için nasıl fayda sağlar? Tokeninizi tutmanın ödül mekanizması var mı? Uzun vadeli tutmanın faydaları nelerdir?

C1:Y8U tokenleri, tüm ekosistemin yakıtı olarak hareket eder. Hem yapay zeka madencilerine en yüksek sadakatli yapay zeka modellerini sağladıkları için ödül verir, hem de yaratıcılar, türetilmiş medya içeriği oluşturmak için kullanıcıların Dijital DNA’larını kullanmaları için kullanıcılara ödeme yapmak için kullandıkları tokeni temsil eder. Ayrıca, önümüzdeki ay çıkacak olan prestaking platformumuzu da yakın zamanda duyurduk. Tokeni tutmanın ve stake etmenin birçok faydası olacak, bunlar arasında Humans.ai ekosisteminden gelen gelecek projelerden 7 hava düşümü, bonus APR şemaları ve daha fazlası gibi avantajlar yer alacak. Ayrıca, bir oyunlaştırılmış deneyimde daha fazla fayda sağlanacak.

S2:Y8U protokolü, kullanıcıların Dijital DNA’sının güvenliğini ve gizliliğini nasıl sağlar? Bu hassas bilgilerin yetkisiz erişimi veya yanlış kullanımını önlemek için hangi önlemler alınmıştır?

C2:Yalnızca veri sahipliği kanıtıyla Dijital DNA ile herhangi bir işlem yapabilirsiniz. Bu, medya içeriği oluşturmadan, bununla para kazanmaya kadar her şey, kriptografik olarak korunur ve merkezi olmayan bir şekilde saklanır.

S3:$Y8U tokeninin Mexc ve Gateio borsalarında listelendiği üzerinden 1 ay geçti. Listelemeden sonra karşılaştığınız en büyük zorluklar nelerdir? Türk borsalarında listelenmeyi planlıyor musunuz?

C3:En büyük zorluk, AI teknolojilerini işe almak. Bu yüzden bizimle çalışmak isteyebilecek önemli bir AI projesini biliyorsanız veya böyle bir projede çalışıyorsanız, Discord, Telegram veya Twitter’daki personelimizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Tüm sosyal medya hesaplarımız şurada.

S4:Yapay zeka, programlamayla ilgilidir. Siz yapay zeka temalı bir proje olduğunuz için, ekibinizde iyi programlama becerilerine sahip üyeler var mı? Ekibinize katılma şansımız var mı?

C4:Bizim odak noktamız, AI modellerini entegre edecek olan protokolü oluşturmaktır, kendi AI modellerimizi geliştirmek değil. Ancak, zaten bazı çok iyi AI uzmanlarımız var. Yine de ilgileniyorsanız, örneğin Telegram’daki personelimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

S5:Roadmap’inizde listelendiğinde büyük bir hedefiniz olmadığını görüyorum. Topluluğu heyecanlandıracak ve projeyi bir sonraki seviyeye taşıyacak herhangi yeni bir haberiniz var mı?

C5:Yakın gelecekte, çok büyük bir prestaking platformu duyurduk, bu platform staking, hava düşümleri, oyunlaştırma ve daha fazla sosyal özellikleri bir araya getiriyor. Buradan kontrol edebilirsiniz.

Yaklaşan haftalarda, teknolojimizi göstermek için bazı önemli ortaklıklara ve kavramların kanıtına odaklanacağız. Arka planda protokol üzerinde çalışıyoruz, ancak o zamana kadar, insanlara geleceğin ne olduğunu ve hepimizin nasıl faydalanabileceğini göstereceğiz.

Telegram Soruları

S1:Y8U, #Vanarchain ile stratejik ortaklığını duyurdu. Bu ortaklığın özel bir misyonu var mı? #Y8U ile yeni stratejik ortaklıklar var mı?

C1:Aşağı akış platformlarıyla entegrasyonlar kurmak, oluşturduğumuz Dijital DNA’yı kullanabilen platformlar için kritiktir. Vanarchain ile olan iş birliğimiz bu konuda bize yardımcı olacaktır.

S2:Yapay zeka madencileri Y8U ekosisteminde nasıl bir rol oynuyor ve nasıl teşvik ediliyorlar?

C2:AI madencileri, bütün ekosistemin anahtarıdır. Pazardaki en iyi yapay zeka modellerine erişiminiz olduğunu hayal edin, özellikle de “kopyalama” insan özellikleriyle ilgilenenler için. Ve modellerini doğrulamak ve Y8u jetonları ile ek gelir elde etmek için piyasanın bir parçası olmak isteyeceklerdir.

S3: Tüm genel linkleriniz nelerdir?

C3:Tabii ki! Tüm bağlantılar burada.

S4:İngilizce İçerik Oluşturucusuyum, Ancak İçeriğimi ÇİNCE Gibi Birden Fazla Dile de Çevirmek İstiyorum, Peki Y8U Protokolüyle Mümkün mü, Evet ise Lütfen Söyleyin?

C4:Evet! Aslında bu teknolojiye zaten sahibiz ve yakında onunla bazı demolar yapacağız!

Y8U ile daha fazla bilgiyi X hesabında bulabilirsiniz.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir