Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.326
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.326
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Çin Dışişleri Bakanı’ndan Blockchain ve Yapay Zeka Çağrısı

Çin, Japonya ve Güney Kore

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi; yapay zeka, blockchain ve gelişmekte olan diğer teknolojiler konusunda Güney Kore ve Japonya ile iş birliği çağrısında bulundu.

Çin medyasından gelen bilgilere göre Çin, Kore ve Japonya dışişleri bakanları  4 yıl sonra ilk kez fiziksel olarak bir araya gelerek sağlık, güvenlik, ülkeler arası ticaret, bilim ve teknoloji gibi önemli konular hakkında görüştüler. Bakanlar, toplantının ardından en kısa zamanda tekrar görüşme kararı aldılar. Buluşmadan günler sonra Çin Dışişleri, Wang Yi’nin notlarını paylaştı.

Çin’den İşbirliği Çağrısı!

Güney Kore’nin Busan kentinde düzenlenen 10. Çin, Japonya, Güney Kore Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılan Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, bölgedeki işbirliklerini daha da güçlendirmek adına çeşitli konularda öneriler sundu. Wangi Yi, bu işbirliğin Doğu Asya’da en geniş kapsamlı ve kurumsallaşmış işbirliği haline geldiğini belirtti.Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi

Wang Yi, teknoloji ve bilim alanındaki çalışmaların derinleştirilmesi çağrısında bulunarak, blockchain ve yapay zeka gibi ileri ve güncel teknoloji alanlarında işbirliğinin güçlenmesi gerektiğini vurguladı. Bölgesel üretim zincirinin arttırılması gerektiğini vurguladı.

Japonya ve Güney Kore, Çin’deki kripto yasaklarına karşı bu alandaki regülasyonlarını yenilediler ve bu teknolojilere destek olduklarını vurguladılar.


Bu içeriğimize de göz atın:

Kuzey Koreli Hackerlar 3 Milyar Dolarlık Kripto Çaldı!

 


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için BURAYA tıklayarak bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version