Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$62.825
% 0.52
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 62.825
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Changpeng Zhao: Binance Kurucusu Hapishaneye Teslim Oldu

Changpeng Zhao

Son dakika haberlerine göre Binance kurucusu Changpeng Zhao’nun Kaliforniya’daki düşük güvenlikli bir hapishaneye teslim oldu.

Binance’ın milyarder kurucusu Changpeng Zhao, Kaliforniya’daki düşük güvenlikli federal bir hapishane olan Lompoc Cezaevi’ne teslim oldu. En büyük bitcoin borsasının eski CEO’sunun şu anda hapiste olduğunu, savunma ekibi olan Latham & Watkins doğruladı.

İlginizi Çekebilir: CZ Hapis Cezasına Çarptırıldı! İşte Tüm Detaylar!

Nisan ayında, Zhao kripto para borsasında kara para aklamaya yardım etme suçunu kabul ederek dört ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu süre, federal savcıların ilk başta talep ettiği üç yıldan çok daha kısaydı. Ceza kuralları 12 ila 18 ay arasında hapis cezası önerirken, savunma ekibi beş ay denetimli serbestlik talep etmişti.

Cezasını almadan önce, Changpeng Zhao ABD Bölge Yargıcı Richard Jones’a pişmanlığını dile getirdi. Reuters’a göre Zhao, “Üzgünüm” dedi. “Sorumluluk almanın ilk adımının hataları tam olarak kabul etmek olduğunu düşünüyorum. Burada yeterli bir kara para aklama programı uygulayamadım. Bu hatanın ciddiyetini şimdi anlıyorum,” dedi mahkemede.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Changpeng Zhao: Binance Kurucusu Hapishaneye Teslim Oldu” te bir düşünce

  1. Pingback: Hong Kong SFC, VATP'leri Lisans Almaya Çağırıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir