Kriptolar:
30406
Bitcoin:
$61.654
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 1.19
Korku & Açgözlülük:
46 / 100
Bitcoin:
$ 61.654
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Cathie Wood, ABD Ekonomisi İçin Trump’a Oy Verecek: “Ekonomimiz İçin En İyisi”

Cathie Wood, ekonomik nedenlerle yaklaşan ABD başkanlık seçimlerinde Donald Trump’a oy vereceğini açıkladı. Geçtiğimiz hafta Winklevoss ikizleri, Trump’ın kampanyasına 2 milyon dolarlık Bitcoin bağışında bulundu.

Amerikan yatırım şirketi Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood, yaklaşan başkanlık seçimlerinde eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi aday adayı Donald Trump’a oy vermeyi planladığını belirtti. Las Vegas’ta finansal içerik yaratıcısı Kevin Paffrath tarafından düzenlenen konferansta konuşan Wood, “Çocuklarıma da söylediğim gibi, ekonomimiz için en iyisini yapacak kişiye oy vereceğim. Ekonomi konusunda bir seçmenim,” dedi ve Trump’ı destekleyeceğini ekledi.

Wood, ekonomist Arthur Laffer’ın, Trump yönetiminin Kovid-19 salgını öncesindeki ilk üç yılının “ABD ekonomi tarihinin en iyisi” olduğunu belirttiğini hatırlattı. Laffer, Trump’ın 2016 kampanyasının ekonomik danışmanıydı.

Uzun süredir kripto paraların savunucusu olan Wood, Trump’ın son zamanlarda kripto endüstrisine güçlü destek verdiğini ifade etti. Ark Invest, 2015 yılında ARK Web x.0 ETF’si ile Bitcoin’e yatırım yapan ilk ETF’yi duyurmuştu ve şirket o zamandan beri Coinbase gibi kripto ile ilgili şirketlerden hisse alarak yatırımını genişletti.

Aave DAO, ZKsync Dağıtımına Güçlü Destek Verdi: Topluluk Oybirliğiyle Onayladı

Bu arada Trump, geçen aydan bu yana kripto para cinsinden bağışları kabul etmeye başladı ve kriptoyu, değiştirilemez tokenları ve Bitcoin madenciliğini savunan konuşmalar yaptı. Geçtiğimiz hafta Gemini’nin kurucuları Cameron ve Tyler Winklevoss, Trump kampanyasına 2 milyon dolarlık Bitcoin bağışında bulundu.

Başkan Joe Biden‘ın kampanyasının da kripto para endüstrisi oyuncularıyla Coinbase Commerce aracılığıyla kripto bağışlarını kabul etme konusunda görüşmelerde bulunduğu biliniyor. Biden ile Trump arasında televizyonda yayınlanacak ABD başkanlık tartışmasının 27 Haziran’da canlı yayınlanması planlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir