Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.891
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.891
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Captain Tsubasa NFT Futbol Oyunu Oasys Blockchain’de

Captain Tsubasa NFT

Web3 oyun odaklı Oasys blockchain’de Japon manga ve anime serisi Captain Tsubasa, nonfungible token (NFT) futbol oyununu piyasaya sürdü.

20 Mayıs’ta Oasys, Japon sanatçı Yōichi Takahashi tarafından yaratılan ve yazılan 80’lerin ünlü manga ve anime serisi Captain Tsubasa‘ya dayanan bir NFT futbol oyununun Web3 oyun blockchain’inde mevcut olacağını açıkladı.

İlk olarak 2022’de gösterilen ve resmi olarak 12 Ocak 2023’te piyasaya sürülen Web3 oyunu, Web3 geliştirme platformları Mint Town ve Blocksmith tarafından geliştirildi. Projenin yönetişim tokeni ise 4 Haziran 2023’te piyasaya sürüldü.

Oyuncular, orijinal animasyon serisi karakterlerinin NFT’lerini toplayabilirler. Oyuncuların takımlar oluşturmasına, karakterleri geliştirmesine ve çeşitli oyun modlarına katılmasına olanak tanır.

Oyuncular diğer çevrimiçi oyunculara karşı oyuncu-versus-oyuncu (PvP) modunda oynayabilirken, rakip modu oyuncuların orijinal hikayeyi yeniden oynamasına olanak tanır. Bir diğer özellik ise 11’e 11 futbol maçı modudur.

Mint Town CEO’su Hiroshi Kunimitsu, Oasys blockchain’e entegrasyonun hayranlara animasyonlu dramayı “yeni bir şekilde” deneyimleme imkanı sunduğunu belirtiyor. Kunimitsu, bu sürümün blockchain teknolojisinin “etkileşimli eğlence ve oyunları geliştirebileceğini” gösterdiğini ekledi.

1981’de Weekly Shonen Jump dergisinde ilk kez yayımlanan manga serisi, 1983’te bir anime serisine dönüştü.

Birçok film ve televizyon uyarlaması takip etti, en sonuncusu 2018’de yayınlandı. 2023 yılı itibarıyla dünya genelinde 90 milyon kopya satan manga serisi, en çok satanlardan biri oldu.

Oasys’deki oyun lansmanını kutlamak için Genesis NFT’leri, oyuncuların enerji puanlarını artırmak gibi ekstra işlevlere sahip olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Captain Tsubasa NFT Futbol Oyunu Oasys Blockchain’de” te bir düşünce

  1. Pingback: Altcoin Yatırımcısı Dört Günde 1,87 Milyon Dolar Kazanç Sağladı - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Shibarium Ağ Etkinliği ve Ücretleri 24 Saat İçinde Fırladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir