Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$62.779
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 62.779
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Caitlyn Jenner’in X Hesabı Hacklendi ve Memecoin Tanıtımı Yaptı

X (TWİTTER)

Caitlyn Jenner‘in X hesabı, pazar günü kendi adını taşıyan bir memecoin‘i Pump.fun platformu üzerinden tanıtmaya başladı. Sosyal medyada Jenner ve yöneticisinin memecoin’i desteklediğini gösteren videoların ardından, hesaplarının hacklenip hacklenmediği konusunda tartışmalar başladı.

Jenner‘in X hesabı, pazar öğleden sonra meme token için bir bağlantı paylaşarak “Hep birlikte kazanalım! Favori memecoinlerinizi buraya gönderin.” yazdı. Bir dizi tweet’te, reality TV yıldızının X hesabı hacklenmediğini belirtti. Bu açıklamanın ardından Jenner’in hesabının da katıldığı bir Twitter Space oturumu düzenlendi ve burada Jenner’in yöneticisi olduğu iddia edilen başka bir hesap soruları yanıtladı. “Golf oynuyorum,” diye yazdı hesap.

Sosyal medyada Jenner olduğu iddia edilen kişinin yüklediği takip videosunda, “Bugün çok şey oluyor, ve evet, kripto, hesabım gerçek,” dedi. Ancak birçok X kullanıcısı hesap ve videonun meşruiyetinden şüphe duydu, bazıları videonun yapay zeka ile deepfake yapıldığını ileri sürdü. Jenner ve yöneticisi Sophia Hutchinson olduğunu iddia eden konuşmacıların olduğu iki video daha yüklendi ve tweet’lerin sahte veya hacklenmiş olmadığını iddia ettiler.

Amerikalı rapçi Rich the Kid’in X hesabı da benzer tweet’ler attı, ancak bu tweet’ler daha sonra kaldırıldı.

“Jenner ve Rich the Kid token’ları bağlantılı ve ikisi de aynı cüzdan tarafından yönetiliyor. Jenner sadece bağış istedi,” diye yazdı X kullanıcısı @CodeXBT. “Herkesin hacklendiği bir dönemde, bugün atılan tweet’lere güvenmem.”

Polymarket’in tahmin platformunda, Jenner’in hesabının hacklenip hacklenmediği üzerine bir bahis açıldı ve sadece %7 kullanıcı Jenner’in X hesabının ele geçirildiğini düşünüyor.

Hesabın meşruiyeti hakkındaki spekülasyonlar sürerken, Jenner’in Instagram hesabı da tweet’lerle uyumlu olarak Pump.fun’daki meme token bağlantısını tanıttı.

Jenner’in X hesabından memecoin’i tanıtan ilk tweet, Jenner’in eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump ile çekilmiş bir fotoğrafı eşliğinde geldi. Trump, kampanyasında kripto para birimini güçlü bir şekilde desteklediğini açıklamıştı. Jenner, Trump ve Cumhuriyetçi Parti’nin bir destekçisi olarak biliniyor. X hesabı, memecoin tanıtımının yanı sıra Trump’ın kripto desteğini savunan tweet’leri de yeniden paylaştı.

Jenner memecoin şu anda DEX Screener’a göre yaklaşık 30 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Caitlyn Jenner’in X Hesabı Hacklendi ve Memecoin Tanıtımı Yaptı” te bir düşünce

  1. Pingback: Samson Mow, Politikacıları Uyardı! - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Japon Kripto Para Borsası DMM 305 Milyon Dolarlık Hack'e Maruz Kaldı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir