Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.966
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.966
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

ByBit Launchpad 5ireChain Lansmanı! Airdrop?

ByBit Launchpad 5ireChain Lansmanı! Airdrop? Beklenen Bybit Launchpad’in bu sefer 5. Sanayi Devrimi için tasarlanmış devrim niteliğinde bir blok zinciri ekosistemi olan 5ire (5IRE) ile geri dönüşüne hazır olun. Ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğe odaklanan 5ire, teknolojiyle etkileşim şeklimizi dönüştürmeye hazır!

ByBit borsasına kayıt olurken 10% indirimden faydalanmak isterseniz, CoinMuhendisi özel referans linklerini kullanabilirsiniz.

ByBit borsasının launchpadinde projenin başlatılma tarihi şimdilik 28 Kasım olarak belirlenmiştir. 5irechain projesinin 5ire Tokeni Türkiye saati ile 14:00da başlatılacaktır. Daha fazla haber için bizleri takipte kalın!

5ireChain Nedir?

5ire, dünyanın ilk net pozitif karbon emisyonlu blok zinciri ekosistemi olma hedefiyle kuruldu. Şirket, blok zincirinin sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve kapsayıcılık gibi önemli sorunları çözmek için kullanılabileceğine inanıyor. 5ire, üç ana bileşenden oluşur:

5ireChain: Şirketin kendi blok zinciri protokolü, sürdürülebilirlik ve çevresel sorumluluk için tasarlanmıştır.

5ire Foundation: Şirketin kar amacı gütmeyen bölümü, sürdürülebilirlik projelerini desteklemek için çalışıyor.

5ire Labs: Şirketin yenilikçi blok zinciri çözümleri geliştirmek için çalışan teknoloji bölümü.

5ire, blok zinciri teknolojisini sürdürülebilir bir geleceğe ulaşmak için kullanmaya kararlı bir şirkettir. Şirketin Bybit Launchpad’te lansmanı, 5ire’nin küresel blok zinciri topluluğu tarafından benimsenmesini hızlandırabilir.

Sizler için daha önceden proje incelemesi ve airdrop konusuna değindiğimiz bir makale hazırladık! Proje ve onun airdrop ihtimali hakkında daha fazla bilgi için:

Yeni Layer 1 geliyor: 5ireChain (5IRE) nedir? – Coin Mühendisi (coinmuhendisi.com)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir