Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$64.345
% 4.47
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.345
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Bybit Arkham (ARKM) Etkinliğini Duyurdu!

Arkham

Arkham, blok zincirinin isimsizleştirilmesine güç veren, istihbarattan kazanılan bir ekonomidir. İki ana bileşenden oluşur: kullanıcılara blockchain faaliyetlerinin arkasındaki kişileri ve şirketleri gösteren bir istihbarat platformu ve herkesin blockchain verilerini ve etiketlerini alıp satabileceği bir bilgi alışverişi.

Platformun yerel belirteci olan ARKM, protokol için yönetişim belirteci olarak hizmet eder ve Arkham Intel Exchange’de para birimi olarak kullanılır.

Etkinlik kapsamında 50.000 USDT değerindeki Arkham ARKM’yi paylaşıma sunan Bybit Borsası ile 25 USDT değerinde ARKM kazanabilirsiniz.

25 USDT değerinde ARKM kazanmak için tek yapmanız gereken işlem, Bybit borsasına KYC onaylı bir kaydınızın olması ve etkinlik süresinde en az 100 USDT değerinde ARKM Spot işlem hacmi yapmış olmanız gerekmektedir. Bybit borsasına kayıtlı değilseniz %10 komisyon indirimli kayıt linkimizle kayıt olabilirsiniz.

Etkinlik süresi : 18 Temmuz 2023 15:05 – 2 Ağustos 2023 02:59

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi için Bybit Borsası Etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik Şartları Ve Koşulları:

  • Bu etkinlik için yalnızca ARKM’nin Spot işlemleri uygun işlem hacmi olarak sayılacaktır. Birikmiş işlem hacmi, etkinlik süresi içinde Spot’ta alıp sattığınız toplam ARKM token tutarıdır.
  • Ödül hesaplamasında yalnızca etkinlik süresi içinde yapılan işlemler dikkate alınacaktır ve ödüller ilk gelen alır esasına göre kullanıcılara dağıtılacaktır.
  • Etkinliğe katılm sağlayacak olan kullanıcılar, Kimlik Doğrulama Sv.’yi tamamlamalıdır.
  • Dağıtılan ARKM ödül jetonlarının miktarı, 26 Temmuz 2023 03:00’de Bybit’in ARKM/USDT ticaret çiftindeki ARKM fiyatına göre hesaplanacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir